Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Συνελήφθη χθες στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ Λάρνακας 46χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ναρκωτικών καθώς και διάφορα επιθετικά όργανα. Η σύλληψη του ήταν επεισοδιακή, αφού επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Ο 46χρονος και μέλος της ΥΚΑΝ που τραυματίστηκαν κατά τη σύλληψη, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι εναντίον του 46χρονου εκκρεμούσαν άλλα δύο εντάλματα σύλληψης, για υποθέσεις τροχαίων αδικημάτων και για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκαν στην επαρχίας Λάρνακας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός γύρος στο κέντρο της Λάρνακας. Κατά την έναρξη της ποδηλασίας ο Δήμαρχός Λάρνακας τόνισε την σημασία του προγράμματος που μεταξύ άλλων ως στόχο έχει την εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας στον τουριστικό τομέα. Με αυτό το τρόπο, άμεσα η πόλη της Λάρνακας θα καταστεί προσβάσιμη με ποδήλατο και οι τουρίστες τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό θα μπορέσουν μαζί με ένα ποδήλατο να εξερευνήσουν την Λάρνακα χωρίς να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο και χωρίς να μολύνουν το περιβάλλον.

Ο Δήμος της πόλης μας σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, καταβάλλουν προσπάθειες για προώθηση της κυκλικής οικονομίας στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας.

 

Πραγματοποιείται σήμερα στη Λάρνακα η πρώτη διμερής συνάντηση υψηλόβαθμων αντιπροσωπειών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, υπό τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας Ayman Safadi, αντίστοιχα.

Από Κυπριακής πλευράς, στη συνάντηση θα συμμετέχει επίσης ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, καθώς και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από λοιπές Υπηρεσίες της Δημοκρατίας.

 

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με κατοίκους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Α’.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας για συχνή επικοινωνία με τους δημότες με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων αλλά και την καταγραφή εισηγήσεων.

Μετά το τέλος της συζήτησης, ακολούθησε περιδιάβαση στην περιοχή με σκοπό την επί τόπου καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία στη συνέχεια θα αναλάβουν τα αρμόδια Τμήματα του Δήμου, για ανάλογο χειρισμό και επίλυση τους.

 

Εκδήλωση Ποδηλασίας με τίτλο «Ποδηλατώ με …ουσία τη ζωή», θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Λάρνακας σε συνεργασία με το Προληπτικό Πρόγραμμα Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας «Εξέλιξις» της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, μέσα στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

 

Send this to a friend