Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιογράφος περιγράφει στο SigmaLive τις αντιδράσεις του πιλότου στη δίκη
Δημοσιογράφος περιγράφει στο SigmaLive τις αντιδράσεις του πιλότου στη δίκη

Δημοσιογράφος περιγράφει στο SigmaLive τις αντιδράσεις του πιλότου στη δίκη

Για τη δημοσιογραφική κάλυψη της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας της Καρολάιν μίλησε στο SigmaLive o δημοσιογράφος του Σκάι, Αντώνης Κρητικός.

Ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος κάλυπτε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση «ληστείας» στα Γλυκά Νερά, η οποία μέσα σε 37 ημέρες μετατράπηκε σε μια σοκαριστική συζυγοκτονία. Ο Αντώνης Κρητικός εξήγησε ότι το πρώτο χρονικό διάστημα όλοι πίστευαν την εκδοχή του συζυγοκτόνου, αφού περιέγραφε τα πάντα με απίστευτη ψυχραιμία.

Εντούτοις, η Αστυνομία άρχισε να αλλάζει κατεύθυνση όταν αναλύθηκαν οι ενδείξεις στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου πιλότου και το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν. Εξήγησε ότι η ενημέρωση γι αυτές τις εξελίξεις ήρθε αργά από την Αστυνομία, λίγο πριν την πλήρη εξιχνίαση του εγκλήματος.

Περιγράφοντας τα όσα είδε στο δικαστήριο κατά την απολογία του δολοφόνου, μας ανέφερε ότι «ήταν πολύ ψυχρός, πολύ σοβαρός, χωρίς το παραμικρό ίχνος ευαισθησίας, δεν τον είδαμε ποτέ να λυγίζει».

Όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, σημείωσε ότι ο πιλότος θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι σκότωσε τη σύζυγο του εν βρασμώ ψυχής αλλά η αφαίρεση των καρτών από τις κάμερες και ο δολοφονία του σκύλου συνηγορούν υπέρ της προμελέτης του εγκλήματος.

Επίσης, υπάρχει και η πτυχή της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, η οποία αναμένει ότι θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend