Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Διπλή διεθνής διάκριση παραλιών της ελεύθερης Αμμοχώστου
Διπλή διεθνής διάκριση παραλιών της ελεύθερης Αμμοχώστου

Διπλή διεθνής διάκριση παραλιών της ελεύθερης Αμμοχώστου

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Στις πρώτες 25 παραλίες της Ευρώπης κατατάσσει δύο πολυσύχναστες και ξακουστές παραλίες της ελεύθερης Αμμοχώστου η ιστοσελίδα αξιολόγησης τουριστικών προορισμών Trip Advisor. Η διπλή διεθνής τιμητική διάκριση αφορά τις παραλίες Fig Tree Bay στον Πρωταρά και Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου, η παραλία Fig Tree Bay ανακηρύχθηκε στην 17η θέση, ενώ η παραλία του Nissi Beach στην 21η.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της τοπικής εταιρείας τουρισμού, η συγκεκριμένη διάκριση επαναλαμβάνεται τακτικά τα τελευταία χρόνια, υπενθυμίζοντας ότι οι παραλίες της ελεύθερης Αμμοχώστου έφθασαν στο σημείο να επιλεγούν ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες του κόσμου.

Η ιστοσελίδα Trip Advisor θεωρείται μια από τις καλύτερες και πλέον έγκυρες εφαρμογές για αξιολόγηση όλων των παραμέτρων της τουριστικής βιομηχανίας, όπως προορισμοί, ξενοδοχεία, παραλίες, εστιατόρια κ.α.

Για το λόγο αυτό η βράβευση των δυο παραλιών της επαρχίας Αμμοχώστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία, γεμίζοντας ταυτόχρονα τους Δήμους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας και γενικότερα όλους τους δήμους της ελεύθερης Αμμοχώστου με ευθύνες για περαιτέρω αναβάθμιση των παραλιών τους.

Στην αξιολόγηση των παραλιών λαμβάνονται υπόψη πολλοί παράμετροι, όπως η ποιότητα της θάλασσας και του άμμου καθώς και οι υπηρεσίες και οι διευκολύνσεις που παρέχονται στους επισκέπτες.

 

Send this to a friend