Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Γλυκά Νερά: Κρίνεται το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας
Γλυκά Νερά: Κρίνεται το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Κρίνεται το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας

Στα χέρια των αρμόδιων κοινωνικών λειτουργών βρίσκεται ήδη η παραγγελία της Εισαγγελίας Ανηλίκων προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα τόσο του καθ’ ομολογία δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όσο και της δολοφονημένης Καρολάιν ώστε να ληφθεί η κρίσιμη απόφαση της επιμέλειας της 11 μηνών κόρης τους.

Το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο των ενεργειών των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις των δικηγόρων και των δυο πλευρών, υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο οικογενειών με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

Σε κακή κατάσταση –όπως είναι άλλωστε και λογικό- βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν, με τον δικηγόρο της οικογένειας να προχωρά σήμερα σε μια πρώτη δήλωση για την επιμέλεια της κόρης του θύματος.

«Για ευνόητους λόγους, η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» δήλωσε ο δικηγόρος, και συμπλήρωσε:

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση.

Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Send this to a friend