Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Για την καλύτερη κατάταξη
Για την καλύτερη κατάταξη

Για την καλύτερη κατάταξη

 

*Στο στάδιο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου παρουσία 22.500 θεατών, Τσεχία και Αγγλία έχοντας πια εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση, θα μονομαχήσουν πλέον για την καλύτερη κατάταξη στον όμιλο.

**Την πρόκριση στους «16» παίρνουν οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των έξι ομίλων.

0492: Czech Republic – England 22:00 («Wembley Stadium»)

Τσεχία: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε την Παρασκευή (18/6) η Τσεχία αποσπώντας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Κροατία. Στο 37′ οι Τσέχοι είχαν προηγηθεί με το πέναλτι του Σικ, για να ισοφαριστούν δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι ανέβηκαν στους 4 βαθμούς και βρίσκονται στη πρώτη θέση μαζί με την Αγγλία, με την οποία υπερτερούν στην ισοβαθμία. Πλέον, στους Τσέχους αρκεί μονάχα ο βαθμός στο σημερινό παιχνίδι με την Αγγλία, έτσι ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση ως πρώτοι, ενώ και να χάσουν, στη χειρότερη θα περάσουν ως τρίτοι καλύτεροι.

Τερματοφύλακες: Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη), Άλες Μάντους (Σίγκμα Όλομουτς), Τόμας Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ).

Αμυντικοί: Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Αντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσουφάλ (Γουέστ Χαμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Τόμας Χόλες (Σλάβια Πράγας), Νταβίντ Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια).

Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλάντιμιρ Νταρίντα (Χέρτα Βερολίνου), Λούκας Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Μίχαλ Σαντίλεκ (Σλόβαν Λίμπερετς).

Επιθετικοί: Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Άνταμ Χλόζεκ (Σλάβια Πράγας), Ματσέι Βίντρα (Μπέρνλι), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Γιάκουμπ Πέζεκ (Σλόβαν Λίμπερετς).

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του Σάντιλεκ (μέσος), ο οποίος ούτως ή αλλιώς δεν βρισκόταν στην αποστολή των δύο προηγούμενων αγώνων. Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Σιχλάβι.

Πιθανή ενδεκάδα: Βάτσλικ, Τσουφάλ, Σελούστκα, Κάλας, Μπόριλ, Σούτσεκ, Χόλες, Μάσοπουστ, Νταρίντα, Γιάνκτο, Σικ.

Αγγλία: Στη λευκή ισοπαλία έμεινε η Αγγλία στο βρετανικό ντέρμπι της Παρασκευής (18/6) με αντίπαλο την Σκωτία. Λιγοστές οι επικίνδυνες ευκαιρίες που έφτιαξαν τα «τρία λιοντάρια» στο παιχνίδι, ενώ βρήκαν μπροστά τους μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μάρσαλ. Πλέον στο στρατόπεδο των Άγγλων έχει αρχίσει η γκρίνια για την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα εντός του αγωνιστικού χώρου. Το μόνο θετικό που κρατάνε από τον αγώνα είναι ότι κατάφεραν να κρατήσουν για ακόμη ένα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα. Τώρα, βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς και καλούνται να κερδίσουν για να τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου, ούτως ώστε στους «16» να βρουν ένα πιο βατό αντίπαλο απέναντί τους.

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Άαρον Ράμσντεϊλ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Σαμ Τζόντσον (Γουέστ Μπρομ).

Αμυντικοί: Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Μαγκουαϊαρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κίραν Τρίπιερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ταϊρόν Μινγκς (Άστον Βίλα), Κόνορ Κόουντι (Γουλβς), Μπεν Τσίλγουελ (Τσέλσι), Μπεν Γουάιτ (Μπράιτον), Ρις Τζέημς (Τσέλσι).

Μέσοι: Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Κέβιν Φίλιπς (Λιντς), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Μπουκάγιο Σακά (Άρσεναλ), Τζουντ Μπέλινγχαμ (Μπορούσια Ντόρτμουντ).

Επιθετικοί: Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζέιντον Σάντσο (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Ντόμινικ Κάλβερτ-Λίουιν (Έβερτον).

Αγωνιστικά νέα: Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στην Αγγλία, με τους Τσίλγουελ (αριστερός μπακ) και Μάουντ (χαφ), να τεθούν σε αυτοπεριορισμό, μετά από επαφή με κρούσμα κορωνοϊού. Έτσι, η συμμετοχή τους στον αγώνα με την Τσεχία κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ανέκαμψε και επιστρέψει ο Μαγκουάιρ (στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα: Πίκφορντ, Τζέιμς, Στόουνς, Μινγκς (Μαγκουάιρ), Σο, Φίλιπς, Ράις, Χέντερσον, Ράσφορντ, Γκρίλις, Κέιν.

Προϊστορία: Τσεχία και Αγγλία συναντήθηκαν άλλες δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια, σε αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro, όπου μετράνε από μία νίκη.

 

11.10.19 Euro Τσεχία Αγγλία 2:1
22.03.19 Euro Αγγλία Τσεχία 5:0

 

***Στα χαρτιά η Αγγλία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως δεν έχει πείσει με την μέχρι τώρα παρουσία της στη διοργάνωση. Σήμερα αναμετράται με μια ομάδα που σαφώς έχει δείξει περισσότερα πράγματα από αυτήν, έχοντας και σε μεγάλη φόρμα τον Πάτρικ Σικ. Εάν οι Άγγλοι εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους θα σκοράρουν, ενώ το ίδιο μπορεί να γίνει και με τους Τσέχους, οι οποίοι δείχνουν να έχουν αποκτήσει καλές σχέσεις με τα αντίπαλα δίκτυα, έχοντας σκοράρει και στους δύο προηγούμενους αγώνες. (Γκολ/Γκολ στο 2,21, Meridianbet).

 

WELCOMEBONUS €40: Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €40 Μπόνους!

 

 

Send this to a friend