Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο… έρωτας του Τιμούρ με Σιενγκέλια και οι ματιές σε Κανκάβα και Ντβάλι
Ο… έρωτας του Τιμούρ με Σιενγκέλια και οι ματιές σε Κανκάβα και Ντβάλι

Ο… έρωτας του Τιμούρ με Σιενγκέλια και οι ματιές σε Κανκάβα και Ντβάλι

Το γεγονός ότι η Ανόρθωση ψάχνει για ποιοτική ενίσχυση είναι κάτι που φαίνεται να συμβαίνει και μέσα από τους ποδοσφαιριστές που προσεγγίζει η ομάδα της Αμμοχώστου και προσπαθεί να κάνει παιχνίδι.

Πληροφορίες του LarnakaSports αναφέρουν ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια έψαξε πάρα πολύ την περίπτωση του 25χρονου συμπατριώτη του Λεβάν Σενγκέλια. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γεωργίας και ο Κετσπάγια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, είχε συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όταν ήταν στην Γεωργία.

Ο Σενγκέλια έκανε πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία με την Κόνιασπορ όπου σε 33 συμμετοχές πέτυχε πέντε γκολ και το κασέ του είναι απλησίαστο σήμερα. Η Ανόρθωση φημολογείται ότι είχε διάθεση να προσφέρει 250.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή αλλά το ποσό αυτό δεν φαίνεται να μπορεί να καλύψει σε καμία περίπτωση τον ποδοσφαιριστή και επί της ουσίας η απόκτηση του μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη. Ήρθε και η ενίσχυση με Ντέλετιτς και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου που αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές και το κεφάλαιο πιθανόν κλείνει οριστικά.

Πάντως ο Κετσπάγια πιστεύει πολύ στην αξία του Σενγκέλια και είναι βέβαιος ότι αν ερχόταν ένας παίκτης αυτού του επιπέδου στην ομάδα θα έκανε και τη διαφορά.

Δυο άλλες περιπτώσεις που ο Κετσπάγια έχει ρωτήσει και προσπάθησε να κάνει παιχνίδια είναι το συμπατριώτη του Λάσια Ντβάλι που αγωνίζεται στην Φερεντσβάρος και του Γιάπα Κανκάβα. Διεθνής Γεωργιανός με πάνω από 90 συμμετοχές.

Ο Ντβίλα είναι 26χρονος στόπερ με 20 συμμετοχές και ένα γκολ με την εθνική Γεωργίας. Αγωνίζεται στην Φερεντσβάρος τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο Κετσπάγια έκανε κουβέντα μαζί του αλλά φαίνεται ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ουγγαρία. Άλλωστε η Φερεντσβάρος έχει χρήμα και προσφέρει μεγάλα συμβόλαια.

Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του 35χρονου Τζάμπα Κανκάβα. Έπαιξε πολλά χρόνια στην Ουκρανία σε Άρσεναλ, Ντρίπρο, Κρίβμπας, στην Γαλλία σε Ρέιμς και Βαλενσιέν και στο Καζακστάν με την Τομπόλ. Ο Κετσπάγια δεν ασχολήθηκε με την ηλικία του 35χρονου μέσου, που τον είδε ίσως και ως αντί-Μαργκάσα ή αντί-Νταουσβίλι. Ο Κανκάβα πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Σλοβακία και την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Έτσι η Ανόρθωση μετά τον Κάσια χάνει και τον Κανκάβα (δεν του έγινε πρόταση) από την ομάδα της Μπρατισλάβας.

Όπως και να το κάνουμε το γεγονός ότι η Ανόρθωση ψάχνει ενίσχυση με τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές δείχνει και πόσο ψηλά είναι ο πήχης φέτος για ποιοτική ενίσχυση. Βέβαια, το οικονομικό είναι αυτό που μπορεί εύκολα να κλείσει πόρτες όταν τα χέρια είναι δεμένα και σε κάποιες περιπτώσεις η Ανόρθωση χτυπά πόρτες ξέροντας ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν κάποιες περιπτώσεις.

Πάνος Λάρκος-Larnakaonline Sports

Send this to a friend