Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ξέχασε πότε έχει δεχθεί γκολ η Ιταλία
Ξέχασε πότε έχει δεχθεί γκολ η Ιταλία

Ξέχασε πότε έχει δεχθεί γκολ η Ιταλία

*Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στον πρώτο όμιλο με την πρωτοπόρο Ιταλία να υποδέχεται στο στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης τη δεύτερη Ουαλία.

**Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των έξι ομίλων.

***Σε περίπτωση ισοβαθμίας, πρώτο κριτήριο θεωρούνται τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Όμιλος Α’ Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Γκολ Βαθμοί
1. Ιταλία 2 2 0 0 6:0 6
2. Ουαλία 2 1 1 0 3:1 4
3. Ελβετία 2 0 1 1 1:4 1
4. Τουρκία 2 0 0 2 0:5 0

 

2384: Italy – Wales 19:00 («StadioOlimpico»)

Ιταλία: Μέχρι στιγμής η Ιταλία έχει δείξει ότι αποτελεί μια ομάδα που δίκαια κατέχει τον τίτλο ενός εκ των φαβορί. Στη πρεμιέρα κέρδισε με 3-0 την Τουρκία, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και της Ελβετίας. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι μέχρι στιγμής παρουσιάζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, το οποίο συνδιάζει με νικηφόρα αποτελέσματα, γι’ αυτό και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από τη δεύτερη αγωνιστική. Πλέον χρειάζεται το βαθμό της ισοπαλίας για να συνδιάσει την πρόκριση μαζί με την πρωτιά στον όμιλο.

Αγωνιστικά νέα: Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πιθανότατα να μην ρισκάρει τις συμμετοχές των Φλορέντσι και Βεράτι, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, ενώ εκτός για το σημερινό ματς μένει ο Κιελίνι, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αγώνα με την Ελβετία και η συμμετοχή τους στους «16» αποτελεί ερωτηματικό. Τη θέση του όπως και στον προηγούμενο αγώνα θα πάρει ο Ατσέρμπι.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντοναρούμα, Σπινατσόλα, Ατσέρμπι, Μπονούτσι, Ντι Λορέντζο, Λοκατέλι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Ινσίνιε, Μπεράρντι, Ιμόμπιλε.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο), Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μέρετ (Νάπολι).

Αμυντικοί: Τζιόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Φρανσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Έμερσον Παλμιέρι (Τσέλσι), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Τζιβάνι Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα).

Μέσοι: Μπράιαν Κριστάντε (Ρόμα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Λορέντζο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Μανουέλ Λοκατέλι (Σασουόλο), Στέφανο Σένσι (Ίντερ).

Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι), Φεντερίκο Μπερναρντέσι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Τζιακόμο Ρασπαντόρι (Σασουόλο).

Ουαλία: Κανείς δεν το περίμενε ότι η Ουαλία μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές θα έπαιρνε γερό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Παρουσιάζοντας εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με την Τουρκία, οι Ουαλοί κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη, η οποία σε συνάρτηση με την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Ελβετία τους δίνει πλέον το δικαίωμα να κάνουν όνειρα για πρόκριση. Έχοντας απομείνει ένα παιχνίδι, αυτό με την πρωτοπόρο Ιταλία, η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ θα επιδιώξει το βαθμολογικό όφελος που θα της οριστικοποιήσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

 

Αγωνιστικά νέα: Πλήρης η αποστολή των Ουαλών.

Πιθανή ενδεκάδα: Γουόρντ, Ρόμπερτς, Ροντόν, Ντέιβις, Μέιφαμ, Μορέλ, Άλεν, Ράμσεϊ, Τζέιμς, Μπέιλ, Μουρ.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Γουέιν Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ).

Αμυντικοί: ΚριςΓκάντερ (Τσάρλτον), ΝέκοΟυίλιαμς (Λίβερπουλ), ΜπενΝτέιβις (Τότεναμ), ΤομΛόκιερ (Λούτον), ΤζοΡόντον (Τότεναμ), ΚόνορΡόμπερτς (Σουόνσι), Ίθαν Αμπάντου, (ΣέφιλντΓιουνάιτεντ), ΡιςΝόρινγκτον-Ντέιβις (Στόουκ), ΚριςΜέφαμ (Μπόρνμουθ), Μπεν Καμπάνγκο (Σουόνσι).

Μέσοι: ΤζοΆλεν (Στόουκ), ΧάριΟυίλσον (Κάρντιφ), ΆαρονΡάμσεϊ (Γιουβέντους), ΤζοΜορέλ (Λούτον), ΤζόνιΟυίλιαμς (Κάρντιφ), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπόρνμουθ), ΝτάνιελΤζέιμς (ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ), Ντίλαν Λέβιτ (Ίστρα), Ρούμπιν Κόλγουιλ (Κάρντιφ), ΜάθιουΣμιθ (Ντόνκαστερ).

Επιθετικοί: Τάιλερ Ρόμπερτς (Λιντς), Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ), Κίφερ Μουρ (Κάρντιφ).

 

****Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Ουαλία έδειξε ότι διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και δικαίως έχει πάρει μέχρι στιγμής σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση. Παρ’ όλα αυτά όμως στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι τίθεται αντιμέτωπη με την πανίσχυρη Ιταλία, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί, έχοντας ξεχάσει και πότε έχει δεχθεί γκολ για τελευταία φορά. (Άσσος και NoGoal στο 2,18, σε μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet).

 

TURBOCASH: Επισπεύσετε τα κέρδη σας με TurboCashOut!

Send this to a friend