Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Τα παιδιά μαθαίνουν για τον ωκεανό και τη θαλάσσια ζωή
Λάρνακα: Τα παιδιά μαθαίνουν για τον ωκεανό και τη θαλάσσια ζωή

Λάρνακα: Τα παιδιά μαθαίνουν για τον ωκεανό και τη θαλάσσια ζωή

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα στην Κύπρο – European Maritime Day (EMD) in Cyprus το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας, συμμετέχει και διοργανώνει το εργαστήρι «Ιστορίες από Βότσαλα», για ηλικίες από 6 μέχρι 12 χρονών.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι προώθηση της σημαντικότητας των ωκεανών, των θαλασσών και της θαλάσσιας ζωής στην καθημερινότητα μας, μέσα από δημιουργικούς τρόπους.

Η διαδικασία υλοποίησης των εργαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας όλα τα υποδεικνυόμενα μέτρα του Υπουργείου Υγείας, για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Ευρωπαϊκός θεσμός European Maritime Day εορτάζεται ετησίως από το 2008, στο πλαίσιο της ενιαίας θαλάσσιας πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί ένα κοινό εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στο πλαίσιο του θεσμού αυτού διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις πανευρωπαϊκά, που στόχο έχουν να ενημερώσουν με δημιουργικό τρόπο το κοινό σχετικά με τη σημασία της Θάλασσας. Μια τέτοια εκδήλωση εορτασμού της θάλασσας, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο στην πόλη της Λάρνακας από τις 17 – 21 Ιουνίου 2021. Κατα την περίοδο αυτή θα διεξαχθούν διάφορες καλλιτεχνικές και περιβαλλοντικές δράσεις από όλους τους συμβαλλόμενους φορείς.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο

Κυριακή 20 Ιουνίου, Πλατεία Ευρώπης, Λάρνακα, 10:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Πληρ. 24-001502
[email protected]
και μέσα από τις πλατφόρμες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Send this to a friend