Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και άλλους τοπικούς φορείς την εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Θάλασσα στην Κύπρο».

Η τελετή έναρξης της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το βράδυ στην πλατεία Ευρώπης στην παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας, Βασίλη Δημητριάδη και του Δήμαρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

Μετά την τελετή θα πραγματοποιηθεί μίνι κρουαζιέρα με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων εν πλω- στην θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας.
Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 7 το βράδυ στην πλατεία Ευρώπης.

 

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα, το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, της επαρχίας Λάρνακας, συμμετέχει και διοργανώνει το εργαστήρι «Ιστορίες από Βότσαλα», για ηλικίες από 6 μέχρι 12 χρονών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο στην πόλη της Λάρνακας την Κυριακή στην Πλατεία Ευρώπης, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας , ενημερώνει τα Μέλη και τους επισκέπτες της ότι σήμερα θα κλείσει για το κοινό στις 1.00 το μεσημέρι για την ετήσια απολύμανση και θα επαναλειτουργήσει κανονικά την Τρίτη στις 9:30 το πρωί.

 

Σήμερα έχουμε την συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου «Η Εποχή του Θερισμού», στις 9.00 το βράδυ στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι ενόψει των συνεχιζόμενων μέτρων για την πανδημία οι εορτασμοί για το τριήμερο του Κατακλυσμού θα είναι περιορισμένοι και συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

Το Σάββατο στις 7:30 το πρωί Αγώνες Κανό – Καγιάκ στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας.

Την Κυριακή στις 10:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες στον Ναυτικό Όμιλο και στις 7:00 το βράδυ θα έχουμε Παραδοσιακούς Διαγωνισμούς Κυπριακών Ποιημάτων και Ερωτικών Τραγουδιών στο Μεσαιωνικό Κάστρο και στη συνέχεια η Παρουσίαση του Βιβλίου «Τα τσιαττιστά του παλιωμάτου και τον Παραδοσιακό Διαγωνισμό Τσιαττισμάτων.

Τη Δευτέρα μέρα του Κατακλυσμού θα έχουμε στις 7.30 το βράδυ τον Παραδοσιακό Διαγωνισμό Αυλού – Μπάλου, στο Μεσαιωνικό Κάστρο.
Αυτά από τη Λάρνακα και καλό τριήμερο σε όλους

 

Send this to a friend