Home ΛΑΡΝΑΚΑ Από Σεπτέμβριο η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας
Από Σεπτέμβριο η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας

Από Σεπτέμβριο η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Αναστέλλει τη λειτουργία της για το καλοκαίρι η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας, η οποία αναμένεται να επαναλειτουργήσει αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Αγορά Παραγωγών Λάρνακας υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους επισκέπτες της τον περασμένο Μάρτιο και προτιμήθηκε για τα φρέσκα τοπικά προϊόντα που καλλιεργήθηκαν και πωλήθηκαν από τους παραγωγούς της επαρχίας.

Η αγορά θα επαναλειτουργήσει την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, όπως και κάθε επόμενη Κυριακή από τις 9π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, στον Άγιο Θεόδωρο.

Ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει ότι με την επαναλειτουργία της αγοράς, σ’ αυτήν θα συμμετέχουν περισσότεροι παραγωγοί με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία τοπικών προϊόντων, όπως λαχανικά και φρούτα, κυπριακά κοτόπουλα, προϊόντα μέλισσας, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, βότανα, τσάγια, αιθέρια έλαια και πολλά άλλα από τα χέρια παραγωγών της επαρχίας Λάρνακας.

Παράλληλα, ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λ/κας, στηρίζοντας την διοργάνωση της τοπικής αγοράς παραγωγών, ετοιμάζει για τους επισκέπτες της διάφορες δραστηριότητες στον ίδιο χώρο, όπως επιδείξεις μαγειρικής τέχνης, παρασκευής παραδοσιακών εδεσμάτων, παραδοσιακή μουσική κ.α.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λ/κας Άννα Κοσμά δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει και ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης των ίδιων προϊόντων στο www.topikiagora.com.cy .

 

Send this to a friend