Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το νέο Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας!
Το νέο Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας!

Το νέο Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας!

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η πρώτη συνεδρία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου όπου καταρτίστηκε σε σώμα και τα βοηθητικά γραφεία ανέλαβαν το πεδίο ευθύνης τους για τη διετία 2021-2023.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει καταρτιστεί ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννος Χρυσοστόμου
Αναπληρωτής Πρόεδρος και Υπεύθυνος Οικονομικού Γραφείου: Ελένιος Κουκλής
Αντιπρόεδρος Διοίκησης: Κωνσταντίνος Παναγιώτου
Γραμματέας: Χριστόφορος Λάρκου
Ταμίας: Σπύρος Δημητρίου
Ποδοσφαιρικό Τμήμα: Δημήτρης Λάζος
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας: Γιώργος Καζαμίας
Υπεύθυνοι Εγκαταστάσεων : Μιχάλης Κωνσταντίνου, Κυριάκος Γεωργίου, Σπύρος Δημητρίου
Οικονομικό Τμήμα: Αντρέας Λάζος
Εμπορικό Τμήμα: Σωκρατης Παναγή, Παναγιώτης Πολυκάρπου
Υπεύθυνος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων: Αντρεάς Αβρααμ
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Ηλίας Σκορδή, Χρίστος Χριστοδούλου

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ανέλυσε το νέο τρόπο λειτουργίας του ΔΣ όπου, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνει την αναβάθμιση των βοηθητικών γραφείων. Το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Προέδρου για τη νέα δομή που θα ακολουθηθεί τα επόμενα 2 χρόνια.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος του ΔΣ είναι η άμεση επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στην 1η κατηγορία αλλά και ο εκσυγχρονισμός των δομών που ακολουθούνταν μέχρι σήμερα, όπως και η πιστή ακολούθηση του πλάνου που έχει αποφασιστεί.

Το νέο ΔΣ θέλει να διαβεβαιώσει τους φίλους του Σωματείου ότι θα εργαστεί με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και οικονομική σύνεση για να επαναφέρει και να κρατήσει τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου εκεί όπου ιστορικά ανήκει.

Πιο κάτω παρατίθεται αυτούσια η τοποθέτηση του Προέδρου Γιάννου Χρυσοστόμου στη χθεσινή εκλογική Γενική Συνέλευση όπου έδωσε το στίγμα για την επόμενη διετία:

«Αγαπητοί Φίλοι & Φίλες Σαλαμιναίοι

Σε μια δύσκολη περίοδο και με τον υποβιβασμό της ομάδας μας στη Β’ κατηγορία να αποτελεί γεγονός, καλούμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα με Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια, για να επαναφέρουμε το σωματείο μας εκεί που δικαιωματικά ανήκει και προστάζει η ιστορία του και όπως το ονειρεύονται οι χιλιάδες οπαδοί του.

Θα ήταν λάθος να μην διδασκόμαστε από το παρελθόν και τα λάθη μας, όμως θα είναι πιο ουσιαστικό και χρήσιμο να δούμε το μέλλον και με αποφαστικότητα και ισχυρή θέληση να το διαμορφώσουμε προς το καλύτερο.

Ένας κύκλος 2011 – 2021 που είχε σκοπό την οικονομική εξυγίανση του σωματείου έχει κλείσει επιτυχημένα χωρίς αυτό να είναι αρκετό για να κρατήσει την ποδοσφαιρική μας ομάδα στην ‘Α κατηγορία.

Το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στον τόπο μας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και με την είσοδο στον χώρο πολυεκατομμυριούχων που επενδύουν λεφτά, αναβαθμίζονται οι ομάδες σε επαγγελματικά πρότυπα και οι απαιτήσεις τόσο σε λεφτά όσο και σε ανθρώπινούς πόρους είναι αυξημένες. Σε αυτό το περιβάλλον εμείς θα αντιπαραβάλουμε το εύρος των δυνάμεων μας με την αγάπη των απανταχού Σαλαμιναίων και με την κατάλληλη οργάνωση και προγραμματισμό θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες της εποχής.

Ως προοδευτικοί Αμμοχωστιανοί και με φάρο τις αρχές που μας κληροδότησαν ο Τότσης, ο Νικής, ο Ελευθερίου και όσοι πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του σωματείου μας, δε μπορούμε να μην ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε προς μια νέα εποχή όπου θα εκσυγχρονίσουμε το σωματείο μας τόσο στην διαδικασία λήψης αποφάσεων, όσο και στον τρόπο που παρουσιαζόμαστε στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.

Η διαφάνεια σε όλο τα επίπεδα του σωματείου μας θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της προσπάθειας εκσυγχρονισμού του σωματείου παράλληλά όμως θα σκύψουμε το κεφάλι και χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλή δουλειά θα προχωρήσουμε στην σταδιακή και πλήρη αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Η επερχόμενη αγωνιστική περίοδος απαιτεί την συσπείρωση και την ενότητα όλων των δυνάμεων του σωματείου μακριά από την εσωστρέφεια και τον διχασμό γι’ αυτό και καλό τον κάθε Σαλαμιναίο και Σαλαμιναία να συστρατευθεί πρακτικά με την Διοίκηση του σωματείου μας για να ξαναφέρουμε την Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου εκεί που πραγματικά ανήκει στις μεγάλες ομάδες του Κυπριακού Αθλητισμού.

Οφείλω να υποκλιθώ στον άνθρωπο Θουκή Θουκιδίδη ο οποίος για 45 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Νέα Σαλαμίνα υπηρετώντας την από όλα τα πόστα και σε πολύ αντίξοες συνθήκες, παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους απερχόμενος διοικητικούς συμβούλους για την προσφορά τους και την συνεργασία που είχαμε, τον Αντρέα Φλουρέντζου υπεύθυνο γηπεδικών εγκαταστάσεων, Μιχάλη Μελεμενή και Γιώργο Κωνσταντίνου Υπεύθυνους Ποδοσφαιρικού και την ήρεμη δύναμη του απερχομένου συμβουλίου Γιάγκο Γιάγκου.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Send this to a friend