Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Κτήμα Δημητρίου: Ο ειδυλλιακός χώρος με παραδοσιακά στοιχεία για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας
Κτήμα Δημητρίου: Ο ειδυλλιακός χώρος με παραδοσιακά στοιχεία για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας

Κτήμα Δημητρίου: Ο ειδυλλιακός χώρος με παραδοσιακά στοιχεία για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο έχει δημιουργηθεί ένα υπέροχο Κτήμα, για να σφραγίσει με τον πιο ωραίο τρόπο τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Κτήμα με εξαιρετική αισθητική, ιδιαίτερη πολυτέλεια και ζεστή ατμόσφαιρα, μπορεί να φιλοξενήσει κοκτέιλ , πάρτυ και δεξιώσεις όπως γάμους, αρραβώνες, βαφτίσεις, γενέθλια, εταιρικά πάρτυ κ.ά.

Ο λόγος για το «Κτήμα Δημητρίου» το οποίο βρίσκεται στο χωρίο Αγγλισίδες της επαρχίας Λάρνακας, σε ιδανική τοποθεσία, μεταξύ τριών πόλεων: Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας, με κυρίαρχο το χρώμα της ελιάς και του πεύκου.

Διαθέτει υπαίθριο χώρο διακοσμημένο σε τόνους βγαλμένους από την παράδοση μας με ελαιόδεντρα και φοινικόδεντρα, στον οποίο θα λαμβάνουν χώρα οι δεξιώσεις. Διαθέτει επίσης μουσείο, ελαιοτριβείο, αλευρόμυλος, παραδοσιακό καφενείο- ταβέρνα και οινοποιείο – κελάρι.

 Η ταβέρνα του κτήματος λειτουργεί κάθε Κυριακή μεσημέρι με αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις στην δροσιά, ανάμεσα στα μαγευτικά πεύκα του Σταυροβουνιού!

Send this to a friend