Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν στην Λάρνακα από την ΥΚΑΝ για υπόθεση κατοχής ενός κιλού κοκαΐνης, ποσότητας κάνναβης και αριθμού πυροτεχνημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα ένα κιλό κοκαΐνης εντοπίστηκε στην κατοχή 39χρονου, μετά από καταδίωξη και μετά από σύγκρουση του με τρία περιπολικά.

Στην κατοικία 32χρονου και 31χρονης, ανευρέθηκαν 38.5 γραμμάρια κάνναβης, σε τρεις νάιλον συσκευασίες, μία ζυγαριά ακριβείας και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς και 19 συσκευασίες που περιείχαν αριθμό πυροτεχνημάτων.

Και οι τρείς οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο όπου εξεδώθηκαν εναντίον του 39χρονου και του 32χρονου διατάγματα οκταήμερης κράτησης, ενώ εναντίον της 31χρονης διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

 

Μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού, φέρεται να εντοπίστηκαν από μέλη της αστυνομίας στη Λάρνακα, στην κατοχή 65χρονου ο οποίος και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα ανευρέθηκαν 735 κούτες τσιγάρων, 9 κιλά καπνού και 25 κούτες ράβδων καπνού ηλεκτρικού τσιγάρου. Ο οδηγός συνελήφθη μετά από καταδίωξη και σύγκρουση του με περιπολικό της αστυνομίας στο δρόμο Αθηένου.

 

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη 20χρονου κατοίκου Λάρνακας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Europol, ο 20χρονος φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο, μέσω του λογαριασμού του, αριθμό αρχείων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

 

Στο Δήμο Λάρνακας όπου του απονεμήθηκαν οι Γαλάζιες Σημαίες για τις παραλίες της πόλης μας, Φοινικούδες, Καστέλλα (Ψαρολίμανο) και Μακένζι.

Ευελπιστούμε ότι με τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων των πετρελαιοειδών και του υγραερίου από τη Λάρνακα, η πόλη θα αυξήσει τον αριθμό των παραλιών της με Γαλάζια Σημαία τα επόμενα χρόνια.

 

Το EUROPE DIRECT Larnaca και ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Oxygono, διοργανώνουν στις 5.00 το απόγευμα ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα το «Σχέδιο Ανάκαμψης για την Ευρώπη, Μια οικονομία στην υπηρεσία των ανθρώπων».

Ο διάλογος θα μεταδίδεται ζωντανά από τις σελίδες στο Facebook των δυο οργανισμών.

 

Send this to a friend