Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αστυνομία: 440 καταγγελίες για τροχαίες και άλλες παραβάσεις
Αστυνομία: 440 καταγγελίες για τροχαίες και άλλες παραβάσεις

Αστυνομία: 440 καταγγελίες για τροχαίες και άλλες παραβάσεις

Σε συνολικά 440 καταγγελίες και γραπτές παρατηρήσεις για διάφορες τροχαίες και άλλες παραβάσεις, προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο ελέγχων για πρόληψη του εγκλήματος και μορφών παραβατικότητας, καθώς και των παραβάσεων τροχαίας για μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, από το βράδυ της Παρασκευής, μέχρι και το πρωί της Κυριακής, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο σε 585 πρόσωπα και 392 οχήματα, ενώ έλεγχος έγινε και σε 80 υποστατικά και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με τα μέλη της Αστυνομίας να προβαίνουν σε τέσσερις καταγγελίες για μετάδοση μουσικής, πώληση οινοπνευματοδών ποτών και λειτουργία χωρίς τις απαραίτητες άδειες από αρμόδια Αρχή.

Έλεγχοι έγιναν σε διάφορες περιοχές όπου παρατηρούνται φαινόμενα οχληρίας και νεανικής παραβατικότητας, με επίκεντρο κύριες οδικές αρτηρίες αστικών περιοχών, διάφορα πάρκα και άλλους ανοικτούς χώρους, αναφέρεται.

Σε ελέγχους που έγιναν για πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων και των παραβάσεων τροχαίας, έγιναν συνολικά 436 καταγγελίες για διάφορες παραβάσεις τροχαίας, μεταξύ των οποίων και 16 γραπτές παρατηρήσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι 176 καταγγελίες αφορούσαν παραβάσεις των ορίων ταχύτητας και οι 11 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ πέντε οδηγοί παρουσίασαν θετική ένδειξη σε έλεγχο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών που τους έγινε, με τα τελικά αποτελέσματα εργαστηριακού νάρκοτεστ να αναμένονται.

Η Αστυνομία συνεχίζει με καθημερινούς ελέγχους τις προσπάθειες για αντιμετώπιση του εγκλήματος και των παραβάσεων τροχαίας, με στόχο την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Send this to a friend