Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Επίσκεψη στο «ΕΥΑΓΟΡΕΙΟ» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας
Επίσκεψη στο «ΕΥΑΓΟΡΕΙΟ» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας

Επίσκεψη στο «ΕΥΑΓΟΡΕΙΟ» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας

Αντιπροσωπεία της Meridianbet επισκέφθηκε εν μέσω κορωνοϊού το «ΕΥΑΓΟΡΕΙΟ» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας οπου και είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ιδρύματος! Η εταιρεία μας παρείχε βοήθεια σε υλικά αγαθά στο συγκεκριμένο ίδρυμα με κύριο στόχο την ενίσχυση του δικού τους έργου!

Το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας λειτουργεί στη Λεμεσό από το 2011 και προσφέρει ημερήσια νοσηλεία σε ασθενείς που χρειάζονται εξειδικευμένη και σφαιρική Ανακουφιστική Φροντίδα λόγω των συμπτωμάτων που προκαλούνται από την ασθένεια τους ή κατά τη θεραπεία τους στα Ογκολογικά Κέντρα.

Οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο «Ευαγόρειο» λαμβάνουν φροντίδα από διεπιστημονική ομάδα που απαρτίζεται από γιατρό με εξειδίκευση στην Ανακουφιστική Φροντίδα, νοσηλευτικό προσωπικό, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό. Παρέχεται επίσης ψυχολογική και κοινωνική στήριξη στους συγγενείς των ασθενών. Μέσω της λειτουργίας του Κέντρου επιδιώκεται η σφαιρική κάλυψη των αναγκών των ασθενών με εμπειρία καρκίνου σε όλα τα στάδια της ασθένειας.

Στο «Ευαγόρειο» λειτουργούν 6 κλίνες για ημερήσια νοσηλεία, καθώς και χώρος φυσιοθεραπείας,αίθουσα ψυχολογικής στήριξης, αίθουσα κοινωνικής στήριξης και άλλοι υποστηρικτικοί χώροι. Στο οίκημα στεγάζεται επίσης η Υπηρεσία Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας που εξυπηρετεί την επαρχία Λεμεσού.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.anticancersociety.org.cy/el/page/evagoreio

Send this to a friend