Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Κεντρικού Αποχετευτικού Συστήματος στην περιοχή Βεργίνας
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Κεντρικού Αποχετευτικού Συστήματος στην περιοχή Βεργίνας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Κεντρικού Αποχετευτικού Συστήματος στην περιοχή Βεργίνας

Το ΣΑΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι κατασκευαστικές εργασίες του Κεντρικού Αποχετευτικού Συστήματος στην περιοχή Βεργίνας, στο Δήμο Αραδίππου (Συμβόλαιο C21A).

Το έργο μήκους 13 περίπου χιλιομέτρων αγωγών δικτύου λυμάτων, ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστέρηση, επιλύοντας ολιστικά το μακροχρόνιο πρόβλημα οχληρίας που παρατηρείται στην περιοχή λόγω των υπερχειλίσεων λυμάτων και που πραγματικά έχει ταλαιπωρήσει τους κατοίκους.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας, ο Πρόεδρος του ΣΑΛ κ. Ανδρέας Βύρας, ευχαριστεί τους κατοίκους της περιοχής για την υπομονή και την ανεκτικότητα που επέδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των κατασκευαστικών εργασιών και παράλληλα απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία ή αναστάτωση έχει προκληθεί το διάστημα αυτό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “η ταλαιπωρία φεύγει, τα έργα μένουν”.

Σύντομα οι κάτοικοι της περιοχής θα λάβουν σχετική επιστολή με όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες αναφορικά με τη σύνδεση του υποστατικού τους με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα.

Send this to a friend