Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έναρξη επιστημονικής συνεργασίας του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός» με τον Δρ Γεώργιο Πάνο
Έναρξη επιστημονικής συνεργασίας του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός» με τον Δρ Γεώργιο Πάνο

Έναρξη επιστημονικής συνεργασίας του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός» με τον Δρ Γεώργιο Πάνο

Το Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» και η Quality Medical ανακοινώνουν την έναρξη της επιστημονικής συνεργασίας τους με τον κορυφαίο Καθηγητή Δρ Γεώργιο Πάνο, Ειδικό Παθολόγο και Λοιμωξιολόγο,ο οποίος στο πλαίσιο του ΓεΣΥ θα ασκεί τα καθήκοντα του ως Προσωπικός Ιατρός στο Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» στη Λάρνακα και θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις εσωτερικές επιτροπές του.

Ο Δρ Γεώργιος είναι διαπρεπής επιστήμονας μεεξαιρετικά επιτεύγματα στην ιατρική επιστήμη. Διαχρονικά έχει διατελέσει Καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων σε Ιατρικές Σχολές διακεκριμένων Πανεπιστημίων και είναι Μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Έχει καταγράψει στο ενεργητικό του διεθνείς συνεργασίες, τιμητικές διακρίσεις,σημαντικές επιστημονικές δημοσιεύσειςκαιπολύτιμοερευνητικό έργο.

Επισυνάπτεται το σύντομο βιογραφικό του εδώ.

Ο κ. Αλέξανδρος Νερσεσιάν Διευθυντής της Q Medical και μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός» αναφέρθηκεστην επικείμενη συνεργασία με τον Δρ Γεώργιο Πάνο και σημείωσε πως «πρόκειται για έναν διακεκριμένο επιστήμονα μεεξαίρετη προσωπικότητακαι άρτια επιστημονική κατάρτιση, που εκφράζειτο πρότυπο αξιών το οποίο πρεσβεύειτο Νοσοκομείομας καιείμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει στον περαιτέρω εκσυγχρονισμότων υπηρεσιών υγείας που παρέχει ο «Τίμιος Σταυρός» στο πλαίσιο ανάπτυξης του. Η ένταξη του Δρ Πάνου στην επιστημονική ομάδα του νοσοκομείου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Q Medical που εδρεύει στη Λάρνακα και διευρύνει περαιτέρω τη συνεργασία του με την Quality Group, καθώςδιατελεί εξέχον μέλος στοAdvisoryBoardτουομίλου».

Επίσης ο κ. Νερσεσιάν πρόσθεσε ότι «η QualityGroupεπενδύει σθεναρά στον τομέα της υγείας και εντατικοποιεί τις δραστηριότητες τηςστο πλαίσιο επίτευξης των παγκόσμιων στόχων για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Εκ μέρους της Διεύθυνσης του «Τιμίου Σταυρού», εκφράζω θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου και στον Όμιλο Quality που μέσω της Q Medical έχουν συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμισητων υπηρεσιών υγείας που παρέχουν, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τους ασθενείς και την κοινωνία ευρύτερα».

Send this to a friend