Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σύνολο 31 καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις διερευνώνται ή διερευνήθηκαν από την Αστυνομία
Σύνολο 31 καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις διερευνώνται ή διερευνήθηκαν από την Αστυνομία

Σύνολο 31 καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις διερευνώνται ή διερευνήθηκαν από την Αστυνομία

Τριάντα μία καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση διερευνώνται ή διερευνήθηκαν από την Ειδική Ανακριτική Ομάδα της Αστυνομίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου.

«Έχουμε 31 υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων που διερευνώνται ή διερευνήθηκαν από την Ειδική Ανακριτική Ομάδα της Αστυνομίας, από τις οποίες 17 έχουν καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση, 3 για μη ποινική δίωξη, 7 βρίσκονται υπό διερεύνηση και κάποιες από αυτές στο τελικό στάδιο και αναμένεται σύντομα να γίνει η καταχώρηση τους, και επίσης 4 βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες», ανέφερε.

Η κα. Κωνσταντίνου είπε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα και το κοινό καλείται να έχει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της Αστυνομίας.

«Καλούμε εκ νέου το κοινό να μας καταγγέλλει οτιδήποτε περιπέσει στην αντίληψη του που έχει σχέση με τέτοιες σοβαρές υποθέσεις και να προβαίνει άμεσα σε καταγγελίες, οι οποίες τονίζουμε ξανά ότι διερευνώνται με κάθε εμπιστευτικότητα και τυγχάνουν λεπτού χειρισμού από την ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας», κατέληξε.

Send this to a friend