Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έκθεση Βιβλίου στο Λύκειο Βεργίνας και Ταινία μικρού μήκους με θέμα: «1821-2021: 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης»
Έκθεση Βιβλίου στο Λύκειο Βεργίνας και Ταινία μικρού μήκους με θέμα: «1821-2021: 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης»

Έκθεση Βιβλίου στο Λύκειο Βεργίνας και Ταινία μικρού μήκους με θέμα: «1821-2021: 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης»

Έκθεση Βιβλίου στο Λύκειο Βεργίνας Λάρνακας και Ταινία μικρού μήκους με θέμα: «1821-2021: 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης»

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική Παλιγγενεσία, εγκαινιάσθηκε τον Μάρτιο, η Έκθεση Βιβλίου με θέμα: «1821-2021: 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης», η οποία και θα ανανεώνεται με πρόσθετες εκδόσεις έως το τέλος του έτους.

Η Έκθεση Βιβλίου περιλαμβάνει πληθώρα εκδόσεων της προεπαναστατικής και μετεπαναστατικής εποχής, τα οποία επιλέχθηκαν, ως επί το πλείστον, από την ιδιωτική συλλογή βιβλίων και εγγράφων του Β.Δ.Α,΄ κ. Γιώργου Κ. Μύαρη και από τη Βιβλιοθήκη του Λυκείου μας.

Η Επιτροπή Βιβλιοθήκης, η οποία προετοίμασε σειρά δράσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, προχώρησε αρχικά στην παρουσίαση Ψηφιακής Έκθεσης Βιβλίου στο ιστολόγιο της Βιβλιοθήκης του Λυκείου Βεργίνας, (https://libraryverginalyk.blogspot.com/p/200.html) και στη συνέχεια στην επιλογή και παρουσίαση σημαντικών εκδόσεων για την Έκθεση, στην οποία και ξεναγήθηκαν από τον Β.Δ.Α`, κ. Γιώργο Κ. Μύαρη, οι μαθητές και καθηγητές του Λυκείου.

Λεπτομέρειες και τελευταία νέα για τα 200χρονα στην Ιστοσελίδα του Λυκείου: http://lyk-vergina-lar.schools.ac.cy/index.php?id=200-crnia-ap-ten-ellenik-epanstase

Για να λαμβάνετε πληροφορίες για τις δράσεις της Βιβλιοθήκης του Λυκείου εγγραφείτε στο ιστολόγιο: https://libraryverginalyk.blogspot.com/p/200.htm

Επιμέλεια ιστολογίου: Ελένη Χρίστου, Φιλόλογος

Για την παρουσίαση και άλλες δράσεις εγγραφείτε στο κανάλι του Λυκείου στο YouTube : https://youtu.be/37RpzyHMIfA

Επιμέλεια και Παρουσίαση Ταινίας μικρού μήκους: Γιώργος Κ. Μύαρης, Β.Δ.Α΄, Φιλόλογος -Ερευνητής

Επιμέλεια Παραγωγής και Οπτικογράφησης: Ειρήνη Κούννου, Φιλόλογος και Πέτρος Τεκκέλας, Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Send this to a friend