Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δεκατρία σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο
Δεκατρία σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Δεκατρία σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δεκατρία σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν στη Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη περιοχή Δροσιά, στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, περιοχή Καμάρες (Οδός Αγίου Βασιλείου 5).

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας  στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών, στο Γυμνάσιο Αθηένου, στην αίθουσα Πολιτισμού Ξυλοφάγου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στην Αθλητική Ενωση Μαρωνίου και στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου.

Εξάλλου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 19.30 στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11) και από τις 13.30 μέχρι τις 19.30 στο Λύκειο Λειβαδιών.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι και στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου και στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου.

Send this to a friend