Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΔΟΣ ΤΕΧΝΗΣ, AXA ONE! – by Studio Bagno
ΟΔΟΣ ΤΕΧΝΗΣ, AXA ONE! – by Studio Bagno

ΟΔΟΣ ΤΕΧΝΗΣ, AXA ONE! – by Studio Bagno


Η τέχνη, διατηρεί τον πρώτο λόγο στον σχεδιασμό του μπάνιου των επόμενων χρόνων, που επιβάλλεται να είναι ελκυστικό, φινετσάτο, λειτουργικό, φιλικό προς τον χρήστη, αλλά ταυτόχρονα να θυμίζει πίνακα ζωγραφικής.

Είτε είναι αφηρημένος, μινιμαλιστικός, μοντέρνος ή κλασσικός αυτός ο πίνακας, μας οδηγεί στην Οδό της ΑΧΑ one! Στην οδό που χαρακτηρίζεται από ένα Άγγιγμα Χαλάρωσης και Αισθητικής άνευ προηγουμένων. Το μέλλον στην AXA one, υπόσχεται περισσότερη ομορφιά, λειτουργικότητα, καινοτομία και φαντασία τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί.


Ο χώρος του μπάνιου, που κάποτε υπήρξε το τελευταίο κομμάτι στις επιλογές μας κτίζοντας το σπίτι μας, σήμερα μεταμορφώνεται σε ένα περιβάλλον με έντονη αισθητική και επιβλητικό σχεδιαστικό περιεχόμενο.
Ένας κόσμος γεμάτος από γοητεία και εκλεπτυσμό σε όλα τα είδη που μπορούν να πλαισιώσουν το χώρο του μπάνιου μας.

Νιπτήρες σε σχέδια που κλέβουν την παράσταση με τις άψογες γραμμές τους, τουαλέτες και μπιντέ σε σχήματα και εργονομία που κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας, αλλά και έπιπλα μπάνιου, που τα υλικά και η άποψη αισθητικής τους, κάθε άλλο παρά αδιάφορο σε αφήνουν.

 

Όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα σπάνιο κομμάτι τέχνης από κάθε άποψη, σε κάθε χώρο μπάνιου.


Το κλειδί της επιτυχίας για το τελικό αποτέλεσμα του κάθε χώρου, αναμφίβολα στηρίζεται στην επίγνωση των διαστάσεων του δωματίου του μπάνιου και την σωστή διαρρύθμιση του.


Όταν επιλέξετε το στυλ και την διάθεση που θέλετε να κυριαρχεί στο μπάνιο σας, καλό θα είναι να δείτε εάν τα προϊόντα που σας άρεσαν, ή που επιλέξατε ανταποκρίνονται στις διαστάσεις του δικού σας χώρου. Να είστε σίγουροι πως όταν τοποθετηθούν στα σημεία επιλογής θα είναι εύχρηστα, αφήνοντας σας έτσι, τον ωφέλιμο χώρο που πρέπει, για να είναι ο χώρος του μπάνιου σας πιο λειτουργικός. 


Μην αψηφάτε ποτέ την γνώμη ενός ειδικού στον τομέα των ειδών υγιεινής, γιατί μπορεί να σας δώσει λύσεις και επιλογές που εσείς δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε.


Εσείς απλά βρείτε το στυλ σας και εμπιστευτείτε το στα χέρια των έμπειρων του τομέα.


Έτσι όπως ακριβώς θα εμπιστευόσασταν έναν διάσημο ζωγράφο, για να φτιάξει το πορτραίτο σας.


Το μπάνιο του αύριο λοιπόν καταλήγει στην Οδό Τέχνης AXA one!


Έλενα Κυριάκου
Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Send this to a friend