Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο 16χρονος νικητής του σλόγκαν των διαρκείας της ΑΕΚ αποκλειστικά στο Larnakaonline Sports
Ο 16χρονος νικητής του σλόγκαν των διαρκείας της ΑΕΚ αποκλειστικά στο Larnakaonline Sports

Ο 16χρονος νικητής του σλόγκαν των διαρκείας της ΑΕΚ αποκλειστικά στο Larnakaonline Sports

Πρόσφατα η ΑΕΚ πραγματοποίησε διαγωνισμό ανάμεσα στους φίλους της ομάδας οι οποίοι έστειλαν σλόγκαν για τα εισιτήρια διαρκείας και μετά από ψηφοφορία ο κόσμος επέλεξε αυτό που του αρέσει περισσότερο για την καμπάνια των διαρκείας της νέας σεζόν.

Τις περισσότερες προτιμήσεις και ψήφους απέσπασε το σλόγκαν «Η ιστορία χαράζει το μέλλον». Το Larnakaonline Sports εντόπισε τον νικητή και μας παραχώρησε δηλώσεις.

Πρόκειται για τον 16χρονο Γρηγόρη Φυσεντζίδη ο οποίος μάλιστα είναι και μέλος των ακαδημιών της ΑΕΚ στους U16 και αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος επιθετικός.

Πάμε να δούμε τι μας δήλωσε…

Συγχαρητήρια Γρηγόρη. Πως σου ήρθε ως ιδέα να προτείνεις το σλόγκαν το οποίο και άρεσε στον κόσμο;
«Αυτό το σλόγκαν ήταν σε πανό των Guardians, των οργανωμένων μας. Και επειδή ξέρουμε ότι η ΑΕΚ ιδρύθηκε μετά από συνεργασία της ΕΠΑ και του ΠΟΛ και έκαναν την ΑΕΚ, η ιστορία της ΕΠΑ και του ΠΟΛ θα χαράξει και το μέλλον της ΑΕΚ».

Εμπνεύστηκες ουσιαστικά από το πανό των Guardians. Ήσουν και μέλος των Guardians;
«Ναι, παλιά ήμουν. Τώρα δεν υπάρχουν, είναι το Larnaca Union που πρέπει να την στηρίξουνε όλοι για την ΑΕΚ μας και την Λάρνακα που αγαπάμε όλοι».

Πως αισθάνθηκες όταν είδες ότι ο κόσμος αγκαλιάζει το σλόγκαν σου;
«Στην αρχή ήταν το πρώτο σλόγκαν που μου ήρθε στο μυαλό. Μετά χάρηκα που ο κόσμος με στήριξε για το σλόγκαν. Είναι χαρά μου να είμαι στο season ticket της ομάδας και με στήριξε ο κόσμος».

Πηγαίνεις γήπεδο;
«Ναι. πάντα».

Είσαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν;
«Ναι, πρέπει να φανούμε αισιόδοξοι και να στηρίξουμε την ομάδα. Να χτίσουμε για το πρωτάθλημα και την ιστορία μας. Πρέπει να στηρίξουμε Ρόκα και Καταλά. Οι άνθρωποι που είναι εκεί ξέρουν καλύτερα και μακάρι να μας βοηθήσουν να φθάσουμε εκεί που θέλουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες».

Larnakaonline Sports

Send this to a friend