Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Έντεκα σημεία για rapid tests την Δευτέρα στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Έντεκα σημεία για rapid tests την Δευτέρα στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Έντεκα σημεία για rapid tests την Δευτέρα στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν έντεκα σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν στη Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, Περιοχή Καμάρες, Λάρνακα (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στο Γυμνάσιο Κιτίου, στην αίθουσα πολιτισμού Ξυλοφάγου και στο παλαιό Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης (οδός Αρμονίας 1).

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11) και στο Γυμνάσιο Αθηένου.

Στο ΚΕΠΟ Λευκάρων θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας από τις 09.00 μέχρι τις 17.30 και στο Λύκειο Λειβαδιών από τη 13.30 μέχρι τις 19.30.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου και στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι.

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

Send this to a friend