Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τρεις πρώην προπονητές του Κάσια του κάνουν στενό μαρκάρισμα
Τρεις πρώην προπονητές του Κάσια του κάνουν στενό μαρκάρισμα

Τρεις πρώην προπονητές του Κάσια του κάνουν στενό μαρκάρισμα

Είναι δίχως αμφιβολία μία εξαιρετική περίπτωση. Μπορεί να βαδίζει στα 34 του χρόνια αλλά είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη πολλά σε τοπ επίπεδο.

Ο Κάσια μάλιστα σε Διάσκεψη Τύπου της Εθνικής του ερωτηθείς αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ολλανδία, είπε: «Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω αλλά είναι πολύ δύσκολο. Διότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες αν δεν έχεις ευρωπαϊκό διαβατήριο και θα είναι δύσκολο για τις ομάδες να με πάρουν».

Εκεί πήρε τον λόγο ο προπονητής της ομάδας ο οποίος είπε: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι μία σοβαρή μεταγραφή για τις ομάδες», με τον Κάσια να τον ευχαριστεί.

Τρεις ομάδες αυτή την στιγμή τον διεκδικούν. Και οι τρεις στην άκρη του πάγκο τους έχουν πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Γεωργίας και τον ξέρουν πολύ καλά.

Ο ένας είναι φυσικά ο Τιμούρ Κετσπάγια που θέλει να τον πάρει στην Ανόρθωση, ο άλλος είναι ο Βλάδιμιρ Βάις που θέλει να τον πάρει στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και τον ξέρει από την κοινή τους πορεία στην Εθνική, ενώ υπάρχει και η επιλογή της Ντιναμό Τυφλίδας εκεί όπου προπονητής είναι ο Κάχα Τσχαντάντζε.

Ποιος θα κερδίσει άραγε την υπογραφή και την εμπιστοσύνη του πολύπειρου αμυντικού; Ο Κετσπάγια ή κάποιος άλλος;

Πάνος Λάρκος-Larnakaonline Sports

Send this to a friend