Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ O Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Η θάλασσα μας» στη Λάρνακα
O Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Η θάλασσα μας» στη Λάρνακα

O Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Η θάλασσα μας» στη Λάρνακα

Το Youth Makerspace Larnaka γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα

Το Youth Makerspace Larnaka του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα – European Maritime Day (EMD) διοργανώνοντας, μεταξύ άλλων Φωτογραφικό Διαγωνισμό με τίτλο «Η θάλασσα μας». Ο θεσμός του European Maritime Day θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο φέτος, ενώ όλες οι δράσεις θα γίνουν στην πόλη της Λάρνακας από τις 17 – 21 Ιουνίου 2021.

Ο Ευρωπαϊκός θεσμός European Maritime Day εορτάζεται ετησίως από το 2008, στο πλαίσιο της ενιαίας θαλάσσιας πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί ένα κοινό εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στόχος του θεσμού είναι να δώσει στους Ευρωπαίους πολίτες την ευκαιρία να αντιληφθούν τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι ωκεανοί και η θάλασσα στην καθημερινή τους ζωή. Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Θεσμού European Maritime Day (EMD) θα διεξαχθούν κι άλλες εκδηλώσεις από άλλους συμβαλλόμενους φορείς.

Ο Φωτογραφικός Διαγωνισμός με τίτλο «Η θάλασσα μας» έχει ως στόχο να αναδείξει το φωτογραφικό ταλέντο των νέων, απαθανατίζοντας στιγμές και εικόνες που σχετίζονται με τη θάλασσα. Μέσα από τη συμμετοχή τους θα τους δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσουν την Κύπρο, να γνωρίσουν τις θαλάσσιες περιοχές του νησιού μας και να ανακαλύψουν την θάλασσά μας. Συμμετοχές μέχρι 13 Ιουνίου 2021.

Για δηλώσεις και όρους συμμετοχής: https://bit.ly/3tURmEP

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο: https://makerspace.onek.org.cy/. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24 201777 και [email protected] ή να μας βρείτε στα social media στο Facebook και στο Instagram.

 

Send this to a friend