Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Έντεκα σημεία για rapid test την Κυριακή στη Λάρνακα, εννέα στην Αμμόχωστο
Έντεκα σημεία για rapid test την Κυριακή στη Λάρνακα, εννέα στην Αμμόχωστο

Έντεκα σημεία για rapid test την Κυριακή στη Λάρνακα, εννέα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid test αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν έντεκα σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στη Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου, στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού, στο Γυμνάσιο Αθηένου, στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγγλισίδων.

Από τις 08.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, Περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού, στο Λύκειο Λειβαδιών και στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11).

Επίσης από τις 09.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 19.30 στο χώρο στάθμευσης φούρνου «Ζορμπάς», Παραλίμνι (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη), στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και από τις 09.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου και στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

Send this to a friend