Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φωτογραφικό διαγωνισμό για τη θάλασσα διοργανώνει το Youth Makerspace Larnaka
Φωτογραφικό διαγωνισμό για τη θάλασσα διοργανώνει το Youth Makerspace Larnaka

Φωτογραφικό διαγωνισμό για τη θάλασσα διοργανώνει το Youth Makerspace Larnaka

Φωτογραφικό Διαγωνισμό με τίτλο «Η θάλασσα μας» διοργανώνει μεταξύ άλλων το Youth Makerspace Larnaka του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, γιορτάζοντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα – European Maritime Day (EMD).

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο φωτογραφικός διαγωνισμός με τίτλο «Η θάλασσα μας» έχει ως στόχο να αναδείξει το φωτογραφικό ταλέντο των νέων, απαθανατίζοντας στιγμές και εικόνες που σχετίζονται με τη θάλασσα. Οι συμμετοχές μπορούν να αποσταλούν μέχρι τις 13 Ιουνίου 2021, ενώ μέσα από τη συμμετοχή των νέων θα τους δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσουν την Κύπρο, να γνωρίσουν τις θαλάσσιες περιοχές του νησιού και να ανακαλύψουν την θάλασσά μας».

Προστίθεται ότι «ο Ευρωπαϊκός θεσμός European Maritime Day εορτάζεται ετησίως από το 2008, στο πλαίσιο της ενιαίας θαλάσσιας πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί ένα κοινό εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στόχος του θεσμού είναι να δώσει στους Ευρωπαίους πολίτες την ευκαιρία να αντιληφθούν τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι ωκεανοί και η θάλασσα στην καθημερινή τους ζωή».

Σημειώνεται ότι «ο θεσμός του European Maritime Day θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο φέτος, ενώ όλες οι δράσεις θα γίνουν στην Λάρνακα από τις 17 – 21 Ιουνίου 2021. Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Θεσμού European Maritime Day (EMD) θα διεξαχθούν στη Λάρνακα και άλλες εκδηλώσεις από άλλους συμβαλλόμενους φορείς».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους συμμετοχής επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα https://bit.ly/3tURmEP.

Επίσης περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο https://makerspace.onek.org.cy/, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 24 201777,  στο  [email protected] και στα social media στο Facebook και στο Instagram.

Send this to a friend