Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Τελικοί στο διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στην Λάρνακα
Τελικοί στο διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στην Λάρνακα

Τελικοί στο διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στην Λάρνακα

Με τη διεξαγωγή των τεσσάρων τελικών σε Μονά και Διπλά, ολοκληρώνεται το Σάββατο 5 Ιουνίου, το διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης «ITF Juniors U18 2021» που διοργανώνει αυτή την εβδομάδα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας στις νέες του εγκαταστάσεις στην οδό Αδώνιδος 21.   

Οι τρεις από τους τέσσερις τελικούς έχουν έντονο κυπριακό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή στο Μονό Αγοριών του Στυλιανού Χριστοδούλου, στο Διπλό αγοριών των Παύλου Παρσών και Φώτου Φωτιάδη και στο Διπλό κοριστσιών της Μαρίας Κωνσταντίνου. Στο Μονό κοριτσιών η πορεία της Κλειώς Μαρίας Ιωάννου σταμάτησε στον ημιτελικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών έχει ως εξής (05/06/2021) :
09.00 BS Χριστοδούλου Στυλιανός (CYP) Vs Λουντόσκι Ζόραν (SRB)
09.00 GS Μαρκόφ Μαρτίνα (GER) Vs Ζιγιενμπάγιεβα Σόνια (GER)
10.00 GD Κωνσταντίνου Μαρία (CYP) / Ίλιε Νταϊάνα Μαρία (ROM) Vs Φιτί Κάρλα (FRA) / Σιντόροβα Κριστιάνα (RUS)
11.00 BD Παρσών Παύλος (CYP) / Φωτιάδης Φώτος (CYP) Vs Μίσιλβεκ Σάιμον (CZE) / Μρούζεκ Στεπάν (CZE)

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αντισφαιριστές από 17 χώρες και οι συμμετοχές έφτασαν κοντά στις 100. Πέραν της βαθμολογικής του σημασίας, όπου δίνεται η ευκαιρία στους κύπριους αντισφαιριστές να πάρουν βαθμούς ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στην παγκόσμια κατάταξη, προβάλει τη Λάρνακα στο εξωτερικό ως ιδανικός προορισμός για αθλητικό τουρισμό, και επιφέρει παράλληλα σημαντικά έσοδα στην οικονομία της πόλης.

To αγωνιστικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην επίσημη σελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας, καθώς και στην ιστοσελίδα της ITF World Τennis Tour Juniors: https://www.itftennis.com/en/tournament/j4-larnaca/cyp/2021/j-g4-cyp-04a-2021/

Σημειώνεται επίσης, ότι παρά τις χαλαρώσεις των τελευταίων ημερών, στο πλαίσιο διεξαγωγής του πρωταθλήματος τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα του Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, του ΚΟΑ καθώς και τα πρωτόκολλα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid-19 που ίσχυαν την περίοδο πριν την έναρξη του.

 

Send this to a friend