Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Πέντε υποτροφίες για σπουδές σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασιλείο από Safe Bulkers
Πέντε υποτροφίες για σπουδές σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασιλείο από Safe Bulkers

Πέντε υποτροφίες για σπουδές σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασιλείο από Safe Bulkers

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης SAFE BULKERS Inc. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Πόλυς Β.  Χατζηωάννου, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της Εταιρείας, (“Safe Bulkers Corporate Social Responsibility”), ανακοινώνουν πρόγραμμα πέντε υποτροφιών για σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου, ετήσιου ύψους 10.000 Ευρώ εκάστη, για Κύπριους πολίτες ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο, οι οποίες ανανεώνονται κάθε χρόνο με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποτρόφων. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η έναρξη του προγράμματος είναι άμεση, σε μια χρονιά που η κυπριακή κοινωνία έχει επηρεαστεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Το πρόγραμμα υποτροφιών θα προκηρύσσεται κάθε χρόνο με στόχο να υποστηρίξει τους νέους και νέες της Κύπρου με υψηλές επιδόσεις στις σπουδές τους που επιθυμούν να σπουδάσουν σε συγκεκριμένους τομείς στο εξωτερικό.

Τέσσερεις υποτροφίες αφορούν προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές μάστερ στους κλάδους ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ στην Ελλάδα και NAVAL ARCHITECTURE και MARINE ENGINEERING στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία υποτροφία αφορά μεταπτυχιακές σπουδές μάστερ σε SHIPPING LAW στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι υποτροφίες αφορούν μαθητές/μαθήτριες αποφοίτους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Κύπρο καθώς και φοιτητές/φοιτήτριες που ήδη φοιτούν σε αντίστοιχες σχολές στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν μέσω του e-mail: [email protected] να τους αποσταλεί αίτηση συμμετοχής καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.safebulkers.com.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία μέσω του ίδιου e-mail έως τις 15 Ιουλίου 2021. Η συμπλήρωση των δικαιολογητικών και πιστοποιητικών σπουδών μπορεί να γίνει αργότερα μέχρι την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

Η προέγκριση της υποτροφίας θα γίνει με βάση την Αίτηση, ενώ η τελική έγκριση θα δοθεί με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Send this to a friend