Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Χτυπάει 33αρι η θερμοκρασία
Χτυπάει 33αρι η θερμοκρασία

Χτυπάει 33αρι η θερμοκρασία

Το εποχιακό βαρομετρικό χαμηλό καλύπτει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σε υπήνεμες περιοχές πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο εσωτερικό το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στα παράλια θα σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και πιθανό, αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες νεφώσεις στο εσωτερικό και τα ορεινά το απόγευμα ενώ το βράδυ αναμένεται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη στα παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή αύξηση το Σάββατο για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και τη Δευτέρα τα οποία είναι και λίγο ψηλότερα των κανονικών για την εποχή.

Send this to a friend