Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τελετή διαβεβαίωσης 21 Ειδικών Αστυνομικών
Τελετή διαβεβαίωσης 21 Ειδικών Αστυνομικών

Τελετή διαβεβαίωσης 21 Ειδικών Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (02/06/2021) στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου η τελετή διαβεβαίωσης 21 Ειδικών Αστυνομικών της Σειράς Αρ.20, οι οποίοι προσελήφθηκαν στην Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα 31 Μαΐου, 2021.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπαρχηγού Αστυνομίας κ. Χρήστου Μαυρή, του Βοηθού Αρχηγού Εκπαίδευσης κ. Γιώργου Φράγκου  και του Διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ανώτερου Αστυνόμου κ. Θεμιστού Αρναούτη.

Τα εν λόγω μέλη θα παρακολουθήσουν προκαταρκτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης τεσσάρων εβδομάδων (δύο εβδομάδων στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου και δύο εβδομάδων στη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης) και ακολούθως θα τοποθετηθούν σε Διευθύνσεις, Τμήματα και Μονάδες της Αστυνομίας για κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών.

Ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, καλωσορίζοντας τα νέα μέλη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Από σήμερα ανήκετε στο Αστυνομικό Σώμα. Η πρόσληψη σας έγινε με αντικειμενικά και διαφανή κριτήρια και γι΄ αυτό να είστε υπερήφανοι. Η Αστυνομία του σήμερα είναι αρκετά διαφορετική από πριν, απαιτεί μέλη με ικανότητες, επαγγελματική εκπαίδευση, πειθαρχία εντός και εκτός των αστυνομικών χώρων και πολλά άλλα».

Send this to a friend