Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επίσκεψη στον Α. Βύρα από τον Επαρχιακό Έφορο Προσκόπων Λάρνακας (φώτο)
Επίσκεψη στον Α. Βύρα από τον Επαρχιακό Έφορο Προσκόπων Λάρνακας (φώτο)

Επίσκεψη στον Α. Βύρα από τον Επαρχιακό Έφορο Προσκόπων Λάρνακας (φώτο)

Φιλοφρονητική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στο Γραφείο Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα ο τέως και ο νεοεισερχόμενος Επαρχιακός Έφορος Προσκόπων Λάρνακας κ. Βίκτωρας Κυπρής.

Η επίσκεψη αποτέλεσε ευκαιρία αλληλογνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του Δημάρχου με τον κ. Βίκτωρα Κυπρή καθώς και τρόποι συνεργασίας σε διάφορους τομείς.  Ο κ. Βίκτωρας Κυπρής, αναλαμβάνει καθήκοντα Επαρχιακού Εφόρου Προσκόπων Λάρνακας, αξίωμα που για τα τελευταία έντεκα χρόνια κατείχε ο κ. Γιάννης Χρίστου.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας αναφερόμενος στον κ. Γιάννη Χρίστου, δήλωσε ότι η ανιδιοτελή προσφορά του στο χώρο του Προσκοπισμού και η προσήλωση του στον όρκο και στα υψηλά ιδανικά που διέπουν τη δράση του, ήταν και θα είναι  πάντοτε ο οδηγός αλλά και τα μέσα προσφοράς του Γιάννη Χρίστου, σε κάθε στιγμή που χρειάζεται βοήθεια ο  συνάνθρωπος μας, το κοινωνικό σύνολο και κυρίως η πατρίδα μας. Ο ζήλος, οι υπηρεσίες του που ακούραστα πρόσφερε για τόσα χρόνια, μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω και εκ μέρους των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου τα θερμά μου συγχαρητήρια προς το φίλο Γιάννη, τόσο για την πολυεπίπεδη προσφορά του, όσο και για το ενδιαφέρον που επέδειξε αλλά και για την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Σώματος και του Δήμου Λάρνακας.

Εύχομαι σε κάθε ευτυχία, υγεία και προσωπική ευημερία!

 

Send this to a friend