Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας και κλοπής.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος συνελήφθη από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου, με δικαστικό ένταλμα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας, από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η κλοπή διαπράχθηκε το Σαββατοκυρίακο, 15 με 17 Μαΐου, σε περιοχή της Λάρνακας, όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα. Από το όχημα φέρεται να κλάπηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο τσάντες που περιείχαν εργαλεία, αξίας 1,380 ευρώ, καθώς και μία μικρή τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στις 21 Μαΐου, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα, άλλος ένας άντρας, ηλικίας 39 ετών. Στην κατοικία του 39χρονου τα μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν αριθμό εργαλείων, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο πρόκειται για αντικείμενα που έχουν κλαπεί.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Send this to a friend