Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021 Πώς είδαν ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ το αποτέλεσμα των Βουλευτικών (Βίντεο)
Πώς είδαν ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ το αποτέλεσμα των Βουλευτικών (Βίντεο)

Πώς είδαν ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ το αποτέλεσμα των Βουλευτικών (Βίντεο)

Τα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών σχολίασαν στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», οι Ευθύμιος Δίπλαρος, Χρίστος Χριστοφίδης και Παύλος Μυλωνάς.

Στην τοποθέτησή του ο επανεκλεγέντας με τον ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, ανέφερε πως το αποτέλεσμα δικαίωσε την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό, οι πολίτες επέλεξαν να στηρίξουν τις πολιτικές δυνάμεις που έδειξαν σοβαρότητα.

«Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις», είπε.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος, λέξη στεναχωρημένος ίσως να μην εκφράζει αυτό που πραγματικά νιώθω, αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό, ανέφερε ο νέος Βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης, μιλώντας για τη μεγάλη πτώση στα ποσοστά του ΑΚΕΛ.

Αυτό το αποτέλεσμα, συνέχισε, δεν είναι αποτέλεσμα ΑΚΕΛ.

Πρέπει να συζητήσουμε με ειλικρίνεια και νηφαλιότητα το τι έφταιξε, πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει εάν τίθεται θέμα ηγεσίας, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε πως δεν θα ήθελε να μπει σε μια τέτοιου είδους συζήτηση.

Ο επανεκλεγέντας με το ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, ανέφερε πως οι νικητές των εκλογών είναι η ΔΗΠΑ και το ΕΛΑΜ, αλλά και ο ΔΗΣΥ καθώς μείωσε στο ελάχιστο δυνατό τις απώλειές του.

Όσον αφορά το ΔΗΚΟ, σημείωσε πως το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο καθώς δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν τη δυσαρέσκεια πολλών ψηφοφόρων των δύο κομμάτων που είτε επέλεξαν άλλους σχηματισμούς ή την αποχή.

Επιπλέον, είχαμε και δύο πολύ σημαντικές εξελίξεις, την αποχώρηση του τέως προέδρου Μάριου Κάρογιαν και τη δημιουργία άλλου κόμματος, το οποίο είχε και τη στήριξη του προεδρικού, αλλά και την αποχώρηση στελεχών του κόμματος.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο εκλεγέντας Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, ανέφερε πως όλοι πρέπει να κάνουν καταγραφή δεδομένων και να αναλύσουν το αποτέλεσμα ενώ τόνισε τη μειωμένη παρουσία γυναικών στη νέα Βουλή.

Την ίδια ώρα αχαρκτήρισε οδυνηρό το αποτέλεσμα του ΑΚΕΛ.

Send this to a friend