Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λάζος: «Η Γενική Συνέλευση θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας»
Λάζος: «Η Γενική Συνέλευση θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας»

Λάζος: «Η Γενική Συνέλευση θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας»

Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ», με τον Άλκη Μπότσο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, ο οποίος σχολίασε την κατάσταση της ομάδας και την επόμενη μέρα.

«Έχουν γίνει πολλά την φετινή περίοδο, έχουν γίνει πολλά λάθη πλησιάζει και η Γενική Συνέλευση που θα συζητηθούν τα όσα έγιναν και τα λάθη και υπάρχει η επόμενη μέρα και η Γενική Συνέλευση θα καθορίσει το πως θα πορευτεί η Νέα Σαλαμίνα. Ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία και να μπουν οι σχεδιασμοί για να γίνει αυτό θέλει ενότητα και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρεθούν οι τρόποι για να πορευτεί η ομάδα σωστά».

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο από την στιγμή που υπάρχει η Γενική Συνέλευση και για την επόμενη χρονιά θα αποφασίσει το επόμενο ΔΣ της ομάδας και το σημερινό ΔΣ δεν μπορεί να προβεί σε κινήσεις που θα δεσμεύσει το επόμενο. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν από την ΓΣ και θα βρεθούν οι τρόποι. Αυτό που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος της ομάδας είναι ότι όποιοι και να βρίσκονται στο ΔΣ, ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα του και να στηρίξουμε όλες τις προσπάθειες του σωματείου γιατί όταν υπάρχει ενότητα όλα μπορούν να γίνουν και το έχουμε ξανά δει αυτό και στο κομμάτι το οικονομικό γι’ αυτό το σωματείο είναι υγιέστατο. Η αφοσίωση που έχουμε δώσει τα τελευταία χρόνια στο οικονομικό πρέπει να δοθεί και η ίδια αφοσίωση και στο αγωνιστικό κομμάτι και να μπορέσει η ομάδα μέσω σωστού πλάνου να έχει πρωταγωνιστική πορεία η ομάδα όταν επιστρέψει. Να μπει ένα στρατηγικό πλάνο για το αγωνιστικό κομμάτι για να μπορέσει να επιστρέψει η Νέα Σαλαμίνα εκεί που της αξίζει. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρει τους τρόπους να μεγαλώσει οικονομικά για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην πρώτη κατηγορία. Το οικονομικό κομμάτι είναι σημαντικό και στην ομάδα έχουν γίνει θαύματα με την μείωση του χρέους και όλα πληρώνονται κανονικά και οι υποχρεώσεις και οι μισθοί των παικτών και όλα αυτά χάρη στο σωστό πλάνο που υπήρχε».

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend