Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δεκαπέντε σημεία για rapid test την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο
Δεκαπέντε σημεία για rapid test την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Δεκαπέντε σημεία για rapid test την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων και ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δεκαπέντε σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, ενώ από τις 13.30 μέχρι τις 19.30 θα υπάρχουν στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου και στο Λύκειο Λειβαδιών.

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, Περιοχή Καμάρες, Λάρνακα (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στο Γυμνάσιο Αραδίππου, στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11), στο Γυμνάσιο Αραδίππου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου, στην αίθουσα Πολιτισμού Ξυλοφάγου και στο Γυμνάσιο Αθηένου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου, στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου και στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου.

Send this to a friend