Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τρίτη η πρώτη ανοικτή συνάντηση παρουσία Καραπατάκη (ανακοίνωση)
Τρίτη η πρώτη ανοικτή συνάντηση παρουσία Καραπατάκη (ανακοίνωση)

Τρίτη η πρώτη ανοικτή συνάντηση παρουσία Καραπατάκη (ανακοίνωση)

Η ΑΕΚ σε πρόσφατη Διάσκεψη Τύπου ανακοίνωσε την αλλαγή πολιτικής στο κομμάτι της επικοινωνίας με τον κόσμο της. Από την 1η Ιουλίου ημέρα Τρίτη θα γίνει η αρχή με την πρώτη συνάντηση στο ΑΕΚ Αρένα.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της νέας Επικοινωνιακής Πολιτικής, αρχίζουν οι συναντήσεις της διοίκησης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, με τον κόσμο της ομάδας μας. Η πρώτη ανοικτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (01/06, 18:30) και η αμέσως επόμενη την Τρίτη (08/06, 18:30). Λόγω των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ανοικτό χώρο και συγκεκριμένα στο AEK ARENA.

Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και για να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητική συζήτηση, σε κάθε συνάντηση θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός ατόμων. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, έτσι ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες του κόσμου που επιθυμεί να παρευρεθεί.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με τα Γραφεία του Σωματείου (τηλ. 24655999) μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (01/06).

Οι ανοικτές συναντήσεις θα είναι για όλο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ και θα είναι κλειστές για τους δημοσιογράφους.

Send this to a friend