Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Πόσα πληρώνει το Tik Tok ανα προβολή – Πώς βγάζουν εκατομμύρια οι influencers
Πόσα πληρώνει το Tik Tok ανα προβολή – Πώς βγάζουν εκατομμύρια οι influencers

Πόσα πληρώνει το Tik Tok ανα προβολή – Πώς βγάζουν εκατομμύρια οι influencers

Αναρωτιέστε πόσα χρήματα κερδίζουν πραγματικά οι άνθρωποι στο TikTok; Λοιπόν, διαβάστε πιο κάτω τις ακριβώς πληρώνει η εφαρμογή στους δημιουργούς περιεχομένου ανά προβολή.

Από τότε που το TikTok έπεσε σαν κομήτης στις ζωές μας το 2019, υπήρξε μια απότομη αύξηση του αριθμού των ατόμων που θέλουν να κάνουν βίντεο στην εφαρμογή ως καριέρα πλήρους απασχόλησης.

Όλοι θέλουν να είναι αστέρια του TikTok , αλλά πόσα πραγματικά σας πληρώνει το TikTok μέσω του Creator Fund; Ας ανακαλύψουμε.

Πόσα πληρώνει το Τik Tok ανά προβολή;

Σύμφωνα με το Hitc, είναι 2-4 σεντ ανά χίλιες προβολές.

Το TikTok δεν έχει ανακοινώσει επίσημα πόσο πληρώνει τους δημιουργούς του και το συγκεκριμένο ποσό διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Ωστόσο, οι λεγόμενοι influenecers που χρησιμοποιούν το Ταμείο δημιουργών του TikTok που κυκλοφόρησε πρόσφατα ανέφεραν ότι το TikTok τους πληρώνει μεταξύ 2 και 4 σεντ ανά χίλιες προβολές.

Για να το θέσουμε αυτό σε προοπτική, αυτό σημαίνει ότι αν το βίντεο σας είχε 500.000 προβολές, θα κερδίσετε μόνο 20 δολάρια (δηλαδή 16,35) κάτι που σίγουρα δεν φαίνεται καθόλου, εκτός αν λαμβάνετε σταθερά εκατομμύρια προβολές.

Λοιπόν, πώς δημιουργούν οι δημιουργοί του TikTok τα χρήματά τους;

Επομένως πως βγάζουν χρήματα οι αστέρες του Tik-Tok;

Εάν εσείς πληρώνεστε μόνο 2 έως 4 σεντ ανά 1.000 προβολές, τότε πώς κερδίζουν τα αστέρια του TikTok τόσα πολλά χρήματα;

Μερικοί από τους μεγαλύτερους δημιουργούς του TikTok, όπως ο Charli D’Amelio και η Addison Rae, έχουν συχνά έως και 60 εκατομμύρια προβολές στα βίντεό τους και δημοσιεύουν καθημερινά. Έτσι, ακόμη και τα ελαφρώς 2 έως 4 σεντ ανά βίντεο θα προσθέτουν έως και ένα μεγάλο ποσό ετησίως.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός τους προέρχεται από αναρτήσεις, τοποθετήσεις προϊόντων και εμπορεύματα, όχι από έσοδα από διαφημίσεις.

Όταν οι δημιουργοί κερδίζουν μεγάλο αριθμό παρακολούθησης στην εφαρμογή, οι επωνυμίες θα πληρώσουν για να διαφημίσουν το προϊόν τους στα βίντεό τους, μια διαδικασία γνωστή ως “ενοποίηση” (integration).

Οι ενοποιήσεις ξεκινούν συνήθως όταν ένας δημιουργός έχει περίπου 10.000 ακόλουθους και όσο περισσότερους οπαδούς έχετε, τόσο περισσότερο θα πληρώνεστε από επωνυμίες.

Μπορείτε να κάμετε καριέρα ως Tik Toker

Το ερώτημα που όλοι θέλουν να μάθουν είναι κατά πόσο μπορείτε πραγματικά να κάνετε το TikTok ως καριέρα πλήρους απασχόλησης; Και η απάντηση σε αυτό εξαρτάται πραγματικά από το πόσο είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε για αυτό.

Εάν είστε αφοσιωμένοι, συνεπείς με τα βίντεο σας και λαμβάνετε σημαντικό αριθμό οπαδών και προβολών, τότε είναι σίγουρα είναι εφικτό υπό προϋποθέσεις να κάνετε το TikTok τη δουλειά σας.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσατε να επιβιώσετε μόνοι σας από το Creator Fund.

Ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε πραγματικά χρήματα στο TikTok είναι μέσω ενοποιήσεων και ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε ενοποιήσεις είναι να έχετε πολλούς οπαδούς που αλληλεπιδρούν με τα βίντεό σας.

Send this to a friend