Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Χοιροκοιτίας – Ζυγίου την επόμενη εβδομάδα
Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Χοιροκοιτίας – Ζυγίου την επόμενη εβδομάδα

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Χοιροκοιτίας – Ζυγίου την επόμενη εβδομάδα

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη, 25/5/2021 μέχρι την Πέμπτη, 27/5/2021 μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Χοιροκοιτίας μέχρι την έξοδο Ζυγίου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε  μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα διευκρινίζει ότι αυτές οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν την περίοδο 17-20/5/2021 αλλά αναστάλθηκαν λόγω τεχνικών προβλημάτων που είχαν προκύψει και καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Send this to a friend