Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Δεν αρκούν τα likes. Χρειάζομαι τη ψήφο σας
Δεν αρκούν τα likes. Χρειάζομαι τη ψήφο σας

Δεν αρκούν τα likes. Χρειάζομαι τη ψήφο σας

Του Πέτρου Ζαρούνα*

Ψηφοφόροι της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας, είμαι ο διεθνολόγος Πέτρος Ζαρούνας. Όπως ήδη γνωρίζετε είμαι ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΚΟ στην Λάρνακα με τον αριθμό 2.  Η ώρα των δικών σας αποφάσεων για το ποιο κόμμα και ποιο υποψήφιο θα ψηφίσετε πλησιάζει.

Στους μήνες που προηγήθηκαν μέσα από πολλά άρθρα και δημόσιες παρεμβάσεις μου σας παρουσίασα το όραμα μου για τη πόλη και την επαρχία Λάρνακας. Ένα όραμα πολυεπίπεδης ανάπτυξης που δεν θα βάζει όλα μας τα αυγά σε ένα καλάθι δηλαδή αυτό του τουρισμού.Μίας ανάπτυξης που δεν θα καταστρέφει το περιβάλλον και τη πολιτιστική μας κληρονομιά όπως έκαναν άλλες πόλεις και περιοχές της Κύπρου.Πρότεινα μάλιστα πολύ συγκεκριμένα έργα για υλοποίηση αυτού του οράματος.

Για παράδειγμα εισηγήθηκα όπως η Λάρνακα διεκδικήσει την μετεγκατάσταση του υπουργείου μεταφορών στην Ριζοελιά με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέσεις εργασίας και κύρος για την επαρχία και τη πόλη μας. Στόχος εφικτός και ρεαλιστικός αφού η Λάρνακα είναι η καρδιά του συστήματος μεταφορών της Κύπρου. Να σημειώσω ότι κάτι ανάλογο έγινε με το υφυπουργείο  ναυτιλίας που πήγε στη Λεμεσό.

Αναφέρθηκα στην ανάγκη για ποιοτικό τουρισμό μέσα από τη δημιουργία συνεδριακού κέντρου και εκθεσιακού χώρου. Η ύπαρξη των αστικών υποδομών της Λάρνακας , του αεροδρομίου και των πολλών ξενοδοχείων 4 αστέρων την κάνει ιδανική για αυτή της μορφής την επένδυση.

Έδωσα ακόμα μεγάλη έμφαση στην ανάγκη ένταξης της Λάρνακας στην οικονομία της γνώσης. Πρότεινα τη δημιουργία κόμβου ερευνητικών κέντρων καθώς και τη υλοποίηση του στόχου για τη πανεπιστημιακή σχολή μέσα σε από ένα πεντάχρονο πλάνο. Όλα τα πιο πάνω θα αποτελέσουν προτεραιότητες μου στη περίπτωση εκλογής μου μαζί με τα προβλήματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη από στοχευμένη στήριξη. Αυτό θα είναι η καθημερινή μου έννοια και φροντίδα.

Παράλληλα, ως διεθνολόγος που είμαι, θα συνεισφέρω σημαντικά στην κοινοβουλευτική διπλωματία αλλά και σε όσα αφορούν την άμυνα και την ασφάλεια της Κύπρου. Στόχος μου η υπεράσπιση των συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας και η αποτροπή λύσεων συνομοσπονδίας που θα υπονομεύουν το μέλλον της πατρίδας μας. Θα παραμείνω επίσης ενεργός στα θέματα της καταπολέμησης της διαφθοράς και της διαπλοκής που υποσκάπτουν το μέλλον των παιδιών μας και τη δημοκρατία στη χώρα μας. Στόχος μου είναι η κάθαρση και η τιμωρία των ενόχων.

Υπόσχομαι ότι και μετά την ενδεχόμενη εκλογή μου θα παραμείνω αυτό που τόσα χρόνια είμαι. Δηλαδή έντιμος, ειλικρινής και συνεπής με όλα όσα λέω και υπόσχομαι. Τα 30 χρόνια της δημόσιας και της επιχειρηματικής παρέμβασης μου αποτελούν την εγγύηση για όλα όσα αναφέρω πιο πάνω.

Οι πλούσιες γνώσεις στα θέματα που έχω αναφέρει και οι πάμπολλες εμπειρίες είναι μεν χρήσιμες αλλά από μόνες τους δεν αρκούν. Χρειάζεται να έχεις την ικανότητα να τα διεκδικείς και να μπορείς τα προβάλλεις. Η πολύχρονη παρουσία μου στα ΜΜΕ και οι ισχυρές προσβάσεις που διαθέτω αποτελούν ισχυρό εργαλείο για την επιτυχή προώθηση όλων όσων χρειάζεται η Λάρνακα. Τα likesστο FBείναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν αρκούν. Η δική σας ψήφος είναι απαραίτητη ώστε να μπω στη βουλή και πολιτικά ενισχυμένος να  μπορέσω υλοποιήσω το όραμα μου για τη Λάρνακα. Μπροστά στη κάλπη θυμηθείτε. Είμαι ο υποψήφιος του ΔΗΚΟ με τον αριθμό 2. Ευχαριστώ

* Ο κ. Πέτρος Ζαρούνας είναι διεθνολόγος και υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) στη Λάρνακα

Send this to a friend