Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δεκατέσσερα σημεία για rapid test την Τετάρτη στη Λάρνακα, επτά στην Αμμόχωστο
Δεκατέσσερα σημεία για rapid test την Τετάρτη στη Λάρνακα, επτά στην Αμμόχωστο

Δεκατέσσερα σημεία για rapid test την Τετάρτη στη Λάρνακα, επτά στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δεκατέσσερα σημεία δειγματοληψίας και επτά στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο ενώ από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11).

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου, στο Γυμνάσιο «Πετράκη Κυπριανού», στην εκκλησία Αγίου Νικολάου, Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες), στο Γυμνάσιο Αθηένου, στο Λύκειο Λειβαδιών, στο Γυμνάσιο Αραδίππου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στην Αθλητική Ενωση Μαρωνίου και στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου, στο Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων «Πάνου Ιωάννου» στο Φρέναρος, στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου και στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου.

Send this to a friend