Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά κατά τις αυγινές, κυρίως ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί μέχρι την Παρασκευή, λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend