Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Γνωρίστε το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Γιάννα Χριστοφή
Γνωρίστε το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Γιάννα Χριστοφή

Γνωρίστε το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Γιάννα Χριστοφή

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Γιάννα Χριστοφή λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Δρ. Γιάννας Χριστοφή από το 2010.

Με δέκα χρόνια εμπειρίας, ανάπτυξης και συνεχών βελτιώσεων επιδιώκουμε να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση διαθέτοντας τέσσερις εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή βοήθεια στους μαθητές μας με οργανωμένα, συστηματικά και προσεγμένα προγράμματα διδασκαλίας έτσι ώστε να επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της μαθητικής τους ζωής. Η καθοδήγηση των μαθητών με κατάλληλες εκπαιδευτικές στρατηγικές ώστε να μελετούν σωστά και μεθοδικά έχουν ως στόχο την αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση της κατ’οίκον εργασίας τους και την απαιτούμενη προετοιμασία τους για κάθε διαγώνισμα. Δημιουργώντας ένας οικείο μαθησιακό περιβάλλον για τον μαθητή επιδιώκουμε την μετάδοση άνεσης και ασφάλειας στο δικό μας χώρο. 

Πρωταρχικό μέλημά μας ο σεβασμός προς το μαθητή. Βρισκόμαστε κοντά του, μοιραζόμαστε την αγωνία του, χαιρόμαστε στη χαρά του.

Βοηθάμε τους μαθητές μας να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν συστηματικά και να σκέφτονται καθαρά και σε βάθος. Τους καλλιεργούμε τη θέληση για επιτυχία, δυναμώνουμε την αντοχή τους, ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό τους και τους βοηθάμε να πετύχουν τα όνειρά τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Instagram 

Facebook 

Send this to a friend