Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γιάννος: «Υπάρχει ευθύνη προς τον κόσμο, είδαμε παιδιά να κλαίνε»
Γιάννος: «Υπάρχει ευθύνη προς τον κόσμο, είδαμε παιδιά να κλαίνε»

Γιάννος: «Υπάρχει ευθύνη προς τον κόσμο, είδαμε παιδιά να κλαίνε»

Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσομίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς αλλά όποιος είναι ταγμένος σε ΔΣ πρέπει ν ανταπεξέλθει και οφείλουμε και εμείς να τα καταφέρουμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει με το ενάμιση πόδι στην Β’ κατηγορία και ότι μπορούμε να κάνουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια θα το κάνουμε. Δεν τα παρατάμε αλλά ξέρουμε που βρισκόμαστε».

«Σε λίγο τελειώνει το πρωτάθλημα και η αντίληψη των λαθών είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχει και μια ευθύνη προς τον κόσμο και θα πρέπει να τις αναλάβουμε και να απολογηθούμε. Ο κόσμος είναι περήφανος και απαιτητικός είδαμε παιδιά να κλαίνε μετά το παιχνίδι και πρέπει να έχουμε αυτογνωσία, τους παππούδες που πληγώσαμε πρέπει να του κάνουμε ξανά περήφανους και θέλουμε να απολογηθούμε στον κόσμο, ήταν δύσκολες οι συνθήκες αλλά έπρεπε να τα καταφέρουμε. Ο καθένας κρίνεται από το αποτέλεσμα και για εμάς είναι ντροπιαστικό το αποτέλεσμα και ο κόσμος αυτό βλέπει και αυτό νιώθει».

«Ο κόσμος πρέπει να δείξει ψυχραιμία, να αποδεχτούμε την κατάσταση δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όσες πιθανότητες υπάρχουν εμείς θα τις διεκδικήσουμε θα παλέψουμε και ότι βγει, είμαστε προετοιμασμένοι συνειδητά για ότι έρθει είτε θετικό είτε αρνητικό. Θα αντιμετωπίσουμε το ΑΠΟΕΛ το επόμενο ματς θα πάμε προετοιμασμένοι κατάλληλοι θα αναμένουμε και τα άλλα αποτελέσματα αλλά εμείς πρέπει να πολεμήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε».

Send this to a friend