Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Υπουργός Υγείας: «Στο πρόβλημα της πανδημίας, η λύση είμαστε εμείς»
Υπουργός Υγείας: «Στο πρόβλημα της πανδημίας, η λύση είμαστε εμείς»

Υπουργός Υγείας: «Στο πρόβλημα της πανδημίας, η λύση είμαστε εμείς»

Αισιόδοξος για την πορεία των εμβολιασμών στην χώρα μας εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο ένθετο «Υγεία» της εφημερίδας «Η Σημερινή», εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα εκπληρώσουμε τον στόχο για εμβολιασμό του 65% του πληθυσμού μέχρι το τέλος Ιουνίου, λαμβάνοντας υπόψη -όπως είπε- τη θετική ανταπόκριση του κόσμου.

Απευθυνόμενος στους Κύπριους πολίτες, ο Υπουργός έστειλε το μήνυμα πως «στο πρόβλημα της πανδημίας, η λύση είμαστε εμείς», συμπληρώνοντας ότι το πότε θα εξέλθουμε από την κρίση ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, θα εξαρτηθεί από τη δική μας στάση και υπευθυνότητα.

Περαιτέρω, στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, ο κ. Ιωάννου απαντά στις επικρίσεις και τις αντιδράσεις που προέκυψαν στο άκουσμα του «SafePass», μιλά για τις επενδύσεις που έγιναν στα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ κάνοντας έναν απολογισμό δεν αρνείται ότι έγιναν και λάθη από πλευράς Κυβέρνησης σε κάποιες περιπτώσεις, τονίζοντας, ωστόσο, πως «δεν υπάρχει εγχειρίδιο που μπορούμε να ακολουθήσουμε όλοι και να είναι απόλυτα σωστές οι κινήσεις μας».

Send this to a friend