Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Λάμπρου στο Larnakaonline Sports: «Υπάρχει φαβορί και είναι η Ανόρθωση, εκεί είναι επικίνδυνος ο Ολυμπιακός»
Λάμπρου στο Larnakaonline Sports: «Υπάρχει φαβορί και είναι η Ανόρθωση, εκεί είναι επικίνδυνος ο Ολυμπιακός»

Λάμπρου στο Larnakaonline Sports: «Υπάρχει φαβορί και είναι η Ανόρθωση, εκεί είναι επικίνδυνος ο Ολυμπιακός»

Στο Larnakaonline Sports μίλησε ο Λάμπρος Λάμπρου παλαίμαχος παίκτης της Ανόρθωσης πού ήταν παρών και στον τελευταίο τελικό Κυπέλλου που το σήκωσε η «Κυρία».

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας είπε για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και το τι θυμάται αυτός από την τελευταία κατάκτηση.

Κ. Λάμπρο αρχικά να σε ευχαριστήσω για το χρόνο σας. Ήσασταν στην τελευταία κατάκτηση Κυπέλλου της Ανόρθωσης, με νίκη επί της Ομόνοιας με 3-2. Τι θυμάστε από εκείνο τον τίτλο.

«Ήταν ένας εκπληκτικός τελικός με τη διακύμανση του σκορ, στο τέλος ήμασταν εμείς που καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο που σίγουρα ήταν κάτι ξεχωριστό και ο στόχος της ομάδας και του παίκτη».

Τώρα η Ανόρθωση έχει αρκετά χρόνια να πάρει τίτλο, πιστεύεται αυτό θα αλλάξει πράγματα μέσα στην ομάδα;

«Αυτό θα είναι εμφανές, αν τα καταφέρει να πάρει το κύπελλο που πιστεύω θα τα καταφέρει, μετά θα δώσει ώθηση στα επόμενα χρόνια να διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο με περισσότερες αξιώσεις. Η Ανόρθωση είναι ομάδα που διεκδικεί τίτλους και τα τελευταία χρόνια έμεινε μακριά, αυτό φέρνει περισσότερη θέληση στην ομάδα για μία κατάκτηση τίτλου».

Για τον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό, ποια πιστεύεται ότι θα είναι η κατάληξη.

«Ο Ολυμπιακός είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα η πορεία του στο β’ μέρος του πρωταθλήματος έδειξε ότι μπορεί για πολλά πράγματα. Φαίνεται ότι είναι καλά οργανωμένη ομάδα και στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι πολύ επικίνδυνη. Από την άλλη η Ανόρθωση ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, τα χάλασε μετά στα μέσα του χρόνου. Αυτή τη στιγμή πιστεύω είναι ένας τελικός, υπάρχει ένα φαβορί και ελπίζω ότι οι παίκτες της Ανόρθωσης να δείξουν προσωπικότητα και να πάρουν με το μέρος τους το παιχνίδι».

Οι παίκτες κλειδιά της, που μπορούν να σηκώσουν ένα τελικό στην πλάτη τους, ποιοι είναι;

«Σίγουρα ο Λόρια κάτω από τα δοκάρια, μετά ο Οκριασβίλι, ο Μίχα και ο Κβιλιτάια με την ποιότητα που έχουν μπορούν να κάνουν την ζημιά και πιστεύω ότι αυτοί σε μεγάλα παιχνίδια μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος του τελικού, πως κρίνεται την πορεία του Κετσπάγια αυτά τα δύο χρόνια και αν πιστεύεται ότι είναι καλό να μείνει στην Ανόρθωση και τη νέα χρονιά;

«Τότε είπε όταν ανέλαβε ότι η ομάδα θα πάρει τίτλο, αν το πετύχει θα είναι κάτι πολύ καλό. Από την άλλη η περσινή σεζόν ήταν άδικη γιατί η ομάδα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και διακόπηκε, φέτος ήταν ιδιαίτερη χρονιά, θεωρώ ότι αν έρθει και η κατάκτηση η διοίκηση με τον Κετσπάγια θα βρούνε τη λύση για τη νέα τη χρονιά.

Θεόδωρος Τσιολάκης – Larnakaonline Sports

Send this to a friend