Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ανοίγουν τα futsal- Δείτε τι θα ισχύσει
Ανοίγουν τα futsal- Δείτε τι θα ισχύσει

Ανοίγουν τα futsal- Δείτε τι θα ισχύσει

Αλλαγές στα μέτρα που αφορούν στην άθληση, οι οποίες θα ισχύουν από την 17η Μαΐου του 2021, ανακοίνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Σε υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις futsal, επιτρέπεται η ομαδική προπόνηση / παιχνίδι, νοουμένου ότι οι αθλούμενοι δεν υπερβαίνουν τα 10 άτομα ανά εγκατάσταση και με προϋπόθεση την ύπαρξη safe pass. Σημειώνεται ότι η προπόνηση/άθληση θα γίνεται χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων και χωρίς την παροχή γαντιών και διακριτικών και με βάση πρωτόκολλο το οποίο έχει τύχει της έγκρισης του Υπουργείου Υγείας.

Επιπλέον, σε υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις (Futsal/Μπάσκετ κλπ), όπου διεξάγονται προπονήσεις ακαδημιών ομαδικών αθλημάτων, επιτρέπεται η ατομική προπόνηση αθλητών και αθλητριών χωρίς επαφή, νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα 11 άτομα περιλαμβανομένου του προπονητή (10 +1).

Τονίζεται ότι, τόσο στην προπόνηση σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικούς, επιβάλλεται η χρήση προστατευτικής μάσκας από τους προπονητές/γυμναστές. Νοείται ότι, η μη χρήση μάσκας από τους προπονητές/γυμναστές επιτρέπεται στην περίπτωση που αυτοί προπονούνται/γυμνάζονται μαζί με τους αθλούμενους.

Send this to a friend