Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα νοτιοδυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 15 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως σε ανατολικές παράλιες περιοχές, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, στα νότια και στα βόρεια παράλια. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα ορεινά. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, αλλά μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend