Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ποινή φυλάκισης 48 μηνών, επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα, ηλικίας 27 ετών, για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο, 2016, στη Λάρνακα, με θύματα δύο ανηλίκους.

 

Με στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος που έχουν ελαττωθεί δραματικά τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας και της πανδημίας, η Τράπεζα αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και η εταιρεία PHS & ππαρτνερς Partners, διοργανώνουν σήμερα από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι και τις 6.00 μ.μ.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, ο οποίος ηγείται σειράς Περιβαλλοντικών δράσεων με τίτλο «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», στα πλαίσια της Εκστρατείας Καθαριότητας του Υπουργείου Γεωργίας, που στηρίζεται από το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, και διοργανώνει αύριο Σάββατο από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 11.00 το πρωί την πρώτη του δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στην Ορά, της Ορεινής Λάρνακας.

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου, εγκαινιάζει την Κυριακή στις 11.00 το πρωί, την Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας.
Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Κώστας Καδής.

Ο Δήμος Αθηένου τελεί την Κυριακή στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσελεούσας, το επίσημο μνημόσυνο του ήρωα στρατιώτη Χαράλαμπου Χαραλάμπους, από την Ξυλοφάγου που σκοτώθηκε στην Αθηένου στις 28 Μαΐου 1988.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του ήρωα.

 

Send this to a friend