Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ “Χτυπά” 33αρι ο υδράργυρος
“Χτυπά” 33αρι ο υδράργυρος

“Χτυπά” 33αρι ο υδράργυρος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις μεταμεσονύκτιες ώρες αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα νοτιοδυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 16 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη.
Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Αργά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Send this to a friend